Delicatese Literare
Prezentari carti

26 Kisses si un Happy-end de Anna Michels, Editura Epica

26 Kisses şi un Happy-end

(26 Kisses – 2016)

Anna Michels

Editura Epica

An apariţie: 2018
Nr. pagini: 320
Titlu original: 26 Kisses
În viață e mai important să te reinventezi decât să cauți să te refaci.
Cu un stil care amintește de Morgan Matson, acest debut amuzant și înduioșător prezintă misiunea de-o vara a unei fete de a sărută câte un băiat al cărui nume începe cu fiecare litera a alfabetului. Totul în încercarea de a-l uită pe fostul ei iubit.
Veda nu se gândea că exact la începutul verii va fi părăsită de iubitul ei. Se simte umilită și îndurerată. Așa că pornește în misiunea vieții ei: să-și petreacă vara încercând să-l uite pe Mark. Provocată de prietena ei cea mai bună, decide să se sărute cu douăzeci și șase de băieți cu douăzeci și șase de nume diferite – câte unul pentru fiecare litera a alfabetului.
Fie că se află în mijlocul parcului de distracții, fie printre dunele lacului Michigan, Veda profită de orice oportunitate pentru a aduna sărutări (și băieți) pentru lista ei, și, în curând, suferința cauzată de despărțire începe să scadă în intensitate.
Chiar când credea că a deslușit toată treaba cu sărutările, Veda îl întâlneste pe EL, cel care îi va da lumea peste cap.

Cărțile apărute la Editura Epica se pot comanda pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, librex.rocartepedia.ro, carturesti.ro

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *