61 de ore – Lee Child, EdituraTrei

7

61 de ore

lee-child-61-de-ore

Lee Child

Editura: TREI
Nr. pagini: 481
Traducator: Constantin Dumitru-Palcus
Titlu original: 61 Hours
Un roman din seria Jack Reacher – Thriller, mister, suspans
Numărătoarea inversă începe…
ORA 61
Iarnă năprasnică în Dakota de Sud. Un auto­car derapează şi rămâne în şanţ tocmai când începe o furtună de zăpadă. Pe un scaun din spate, Jack Reacher, în drum spre nicăieri. Viaţa fără bagaje are multe avantaje. Dar şi nea­junsuri, cum ar fi să înfrunţi gerul arctic fără o haina groasă.
ORA 31
Un orăşel este ameninţat de forţe sinistre. Cu mare curaj, o femeie lupta pentru justiţie. Dar, pentru a depune mărturie, ea trebuie să rămână în viaţă. Are nevoie de ajutorul lui Reacher, fiindcă un asasin este pe urmele ei.
ORA 0
Şi-a găsit Reacher în sfârşit un adversar pe măsură? El nu vrea să facă lumea mai bună. Doar că nu-i plac oamenii care o fac mai rea.
Fostul poliţist militar Jack Reacher este antieroul perfect: tare ca granitul, dar cu o minte şi o conştiinţă pe măsură. Reuşeşte să vadă ceea ce multora le scapă şi e dispus să facă orice e necesar ca să-şi ducă misiunea la bun sfârşit. Fiecare volum din seria pasionantă creată cu inteligenţă de Lee Child îl poartă pe luptătorul rătăcitor într-o nouă aventură, astfel încât putem să începem lectura cu oricare carte a seriei.
Lee Child (pseudonimul lui Jim Grant) a urmat acelaşi liceu unde a studiat şi J.R.R. Tolkien şi a făcut studii de Drept la Sheffield. A fost director de imagine în televiziune timp de 18 ani. Personajul lui Lee Child, Jack Reacher, este un fost ofiţer din poliţia militară a Armatei Statelor Unite care cutreieră ţară având slujbe dintre cele mai ciudate şi investigând cazuri dubioase şi complicate.
Tot din seria Jack Reacher face parte si Convinge-ma, a carei prezentare o gasiti pe site.

Cărțile autorului Lee Child pot fi comandate din librăriile online edituratrei.roelefant.rolibris.ro, cartepedia.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro

 

 

About Author

7 comentarii

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: