Delicatese Literare
Prezentari carti

A doua viață de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

A doua viață (Charade – 1994)

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Cat Delaney are tot ce și-ar putea dori: frumusețe, o carieră strălucită și un bărbat care o iubește. Din păcate, are și o boală cardiacă gravă. Când apare o inimă compatibilă pentru transplantul ce poate să îi salveze viața, Cat primește nu doar o a doua viață, ci și șansa de a face ca aceasta să conteze cu adevărat.
Lăsând în urmă viața strălucitoare de la Hollywood în favoarea unui program pentru copiii cu nevoi speciale din Texas, Cat trebuie să facă eforturi pentru a câștiga respect în acest domeniu inedit pentru ea. Noua muncă i-l scoate în cale pe Alex Pierce, un fost polițist devenit scriitor, bărbatul care o tulbură din prima secundă.
Șocată de „accidentele“ în care își găsesc sfârșitul alți bolnavi care trecuseră prin aceeași operație ca ea și bulversată de răsturnările de situație ale relației sale senzuale, dar complicate cu misteriosul Alex Pierce, Cat face eforturi disperate să se mențină în viață și să demaște secretele celor din cercul său de apropiați.
Avalanșa de evenimente și emoții în care sunt angrenați Cat și Alex îi conduce printr-un labirint care, încet-încet, le dezvăluie secretele, eliberându-i de traumele trecutului, spulberând enigmele prezentului și conducându-i către viitor. Rămâne de văzut, însă, dacă îl vor înfrunta împreună.
Citate:
„Cu capul pe pernă, îl privea cum dormea. Cu bărbatul acesta trăise profunzimi ale iubirii despre care nici nu ştiuse că există. Iubirea pe care o simţea pentru el era complexă şi multifaţetată, marcată de episoade cruciale din vieţile lor. Ziua nunţii. Fiecare avansare din cariera lui. Fiecare succes şi răsturnare potrivnică de situaţie. Naşterile copiilor. Moartea unuia dintre ei.”
„Mai degrabă posesiv decât seducător, continuă să o sărute până ce furia ei se evaporă şi Cat ajunse să îi răspundă cu aceeaşi înflăcărare.
Când, în sfârşit, îi dădu drumul, buzele lui Cat pulsau, înfierbântate. Tot corpul îi era aţâţat şi o furnica.
– Te doresc, îi spuse el. Dar nu când trebuie să-mi fac griji să nu-ţi stric coafura sau machiajul. Îşi trecu degetul mare peste buza ei inferioară, fără menajamente. Nu când trebuie să mă grăbesc şi am un termen. Nu când suntem aşteptaţi la o petrecere care ar putea să-ţi aducă nişte bani pentru copiii tăi. Pentru că mă îndoiesc că, cu tine, o dată va fi de ajuns. Ai înţeles?”
„[…] Eu sunt un om pragmatic. Nu am deloc încredere în idealuri. Viaţa e o serie de realităţi, de obicei realităţi urâte.
– Nimeni nu ştie asta mai bine decât mine, Dean, îi aminti ea. De-asta mă păstrez pentru ceva cu adevărat minunat. În cea mai importantă relaţie din viaţa mea, refuz să mă mulţumesc cu ceva mediocru. Prietenia şi camaraderia sunt esenţiale, dar, când şi dacă e să mă îndrăgostesc, vreau tot pachetul acela devenit clişeu. Vreau romantism. Vreau să-mi simt corpul fremătând.”
Veți citi întreaga poveste în romanul A DOUA VIAȚĂ de Sandra Brown. De vineri la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iulie 2019

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *