Delicatese Literare
Prezentari carti

A început cu o scrisoare de Vi Keeland, Penelope Ward – Editura Midnight Books

A început cu o scrisoare

(Happily Letter After – 2020)

Vi Keeland, Penelope Ward

Editura Midnight Books

An apariție: 2023

Vi Keeland este autoare de bestselleruri #1 din topul New York Times. Cu peste două milioane de exemplare vândute, titlurile sale sunt traduse în peste 20 de limbi.
Locuiește la New York împreună cu soțul și cei trei copii ai lor, trăind fericită alături de cel pe care l-a cunoscut când avea șase ani.
Puteți afla mai multe despre ea la https://www.facebook.com/ groups/ViKeelandFanGroup/ sau pe vikeeland.com.

De aceeași autoare, au apărut la Editura Trei: Indecent, Șeful, Bilete înveninate, Ticălos la patru ace, Mister Moneybags (scrise împreună cu Penelope Ward) și Egomaniac, iar la Bookzone / Midnight Books Rivalii, Invitația, Acea scânteie, Prieteni cu beneficii, Cea mai frumoasă greșeală, Te rog, nu mă iubi, Băiatul din vecini, Interzis.

Penelope Ward este autoare de bestselleruri #1 din topul Wall Street Journal, precum și din topurile New York Times și USA Today. A crescut în Boston, alături de cei cinci frați mai mari și și-a petrecut primii ani ai carierei ca prezentatoare TV, înainte de a trece la o carieră mai favorabilă familiei. Penelope își petrece timpul liber citind cărți din genul new-adult, bând cafea și petrecând cu prietenii și familia în weekend. Ea este mama unei frumoase fete de 15 ani ce suferă de autism (inspirația pentru personajul Callie din Gemini) și a unui băiat de 13 ani, ambii fiind lumina vieții ei.

Cu mai mult de 1,5 milioane de exemplare vândute din cele peste 20 de romane scrise, a apărut în topul New York Times de douăzeci de ori. Cărțile sale au fost traduse în peste 12 limbi și se vând în librării din întreaga lume.

O poveste emoționantă despre o fetiță pe nume Birdie, care și-a pierdut mama la 6 ani și-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun, cu câteva dorințe, printre care și să-i aducă o prietenă specială tatălui ei. Scrisoarea ajunge în redacția revistei la care lucrează Sadie, o tânără care a rămas fără mamă la aceeași vârstă și care, empatizând cu fetița, începe să-i îndeplinească dorințele în mod anonim.

Un gest inofensiv, aparent, menit să-i readucă bucuria și speranța fetiței. Dar lucrurile iau o turnură diferită când, implicată peste măsură în povestea aceasta, Sadie o urmărește pe Birdie și o zărește alături de tatăl ei. Un tată singur și foarte chipeș, care îi face inima să se zbată frenetic și o provoacă să ia decizii nebunești.

Datorită legăturii inexplicabile pe care o crease cu Birdie, Sadie se trezește deodată la ușa casei lor, moment în care începe o întreagă aventură, plină de peripeții, de situații amuzante și neașteptate, care conduc în final la o idilă de dragoste profundă, ce-ți va încălzi inima.

”Întâmplări amuzante, răsturnări de situație neașteptate și o mare doză de dulcegării se combină într-o poveste de dragoste irezistibilă. Cu siguranță va atinge coarda sensibilă a cititorilor.” – Publishers Weekly

„Premisa din spatele poveștii este atât de inteligentă și ingenioasă; a fost o lectură foarte răcoritoare și diferită. Problemele pe care le abordează povestea au fost foarte bine detaliate și recunosc că am lăcrimat o dată sau de două ori în timp ce citeam.” – Jo

„A început cu o scrisoare este o lectură fabuloasă care m-a făcut să râd și să plâng în aceeași măsură. O poveste amuzantă, dulce, sexy și provocatoare. Sunt atât de bucuroasă că am luat această bijuterie și recomand tuturor să încerce acest duo fantastic! Vi Keeland și Penelope Ward sunt top în categoria cărților romantice.” – Lea

Cartea A început cu o scrisoare de Vi Keeland, Penelope Ward poate fi comandată pe bookzone.ro

Puteți achiziționa pachetul Bine jucat + A început cu o scrisoare la un preț special

Cărțile autoarei Vi Keeland pot fi comandate pe bookzone.rolibrex.roelefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro

Cărțile autoarei Penelope Ward pot fi comandate pe bookzone.roelefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro, librex.rolitera.ro, edituratrei.ro

Recenzii și prezentări cărți Vi Keeland

Recenzii și prezentări cărți Penelope Ward

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți cu umor

Recenzii și prezentări cărți Editura Midnight Books

Spune-ți părerea!