Delicatese Literare
Prezentari carti

A meritat riscul, de Jamie Beck, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

A meritat riscul

(Worth the Risk – 2016)

Jamie Beck

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Nr. pagini: 320

Traducerea: Irina Fulger

Al treilea și ultimul volum al seriei „St. James”

Volumul care încheie seria „Frații St. James”, după A MERITAT AȘTEPTAREA și A MERITAT STRĂDANIA.
Jackson St. James vine în Vermont ca să se trateze, nebănuind că va înlocui pofta de whisky cu pofta pentru ademenitoarea Gabby care, la rândul ei se simte atrasă de enigmaticul ei chiriaș. Dar fostul ei iubit este o amenințare pentru viața pe care și-a făurit-o pentru ea și pentru fiul ei. Oare dragostea dintre Gabby și Jackson merită riscul?
  1. A meritat așteptarea – Worth the Wait – 2015 – prezentare
  2. A meritat strădania – Worth the Trouble – 2016 – prezentare
  3. A meritat riscul – Worth the Risk – 2016

Când Jackson St. James hotărăște că o scurtă vacanță într-o zonă retrasă din Vermont îl va ajuta să își pună ordine în viață, el nu se gândește că o va cunoaște pe Gabby, ademenitoarea fiică a gazdei sale. Acum, în loc să fie preocupat de nevoia de a-și lăsa în urmă patima pentru alcool și procesul care îi amenință afacerea, el găsește pretexte pentru a petrece cât mai mult timp în preajma tinerei, care dă dovadă de un curaj și de o tărie de caracter ce îl fascinează.
Gabby Bouchard refuză să își lase mama, o dependentă de droguri care a abandonat-o cu ani în urmă, și pe tatăl fiului ei, un tânăr polițist care a părăsit-o pe când ea era însărcinată, să o transforme într-o persoană cinică, așa că nu se împotrivește atracției pe care o simte față de surprinzătorul chiriaș. Deși zâmbetul lui Jackson i se reflectă rar în ochi, generozitatea lui și disponibilitatea de a sări în ajutor o fac pe Gabby să fie dispusă să uite de demonii cu care el se luptă. Însă, odată ce relația lor devine tot mai serioasă și mai plină de pasiune, gelozia fostului iubit al lui Gabby devine o amenințare pentru viața pe care ea și fiul ei și-au clădit-o împreună.
Când miza este atât de mare, Gabby și Jackson trebuie să hotărască dacă dragostea lor merită riscul.

Veți citi întreaga poveste în romanul A MERITAT RISCUL de Jamie Beck, ultimul volum al trilogiei „Frații St. James“. De vineri, 03.06.2022, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iunie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *