Delicatese Literare
Prezentari carti

A meritat strădania, de Jamie Beck, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

A meritat strădania

(Worth the Trouble – 2016)

Jamie Beck

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Al doilea volum al seriei „Frații St. James“, după A meritat așteptarea

  1. A meritat așteptarea – Worth the Wait – 2015 – prezentare
  2. A meritat strădania – Worth the Trouble – 2016
  3. A meritat riscul – Worth the Risk – 2016
JAMIE BECK este una dintre autoarele ale cărei romane, vândute în peste 3 milioane de exemplare, au intrat constant pe lista de bestselleruri a Wall Street Journal, USA Today sau Publishers Weekly. A fost de două ori finalistă la Booksellers’ Best Award și a câștigat National Readers’ Choice Award.
Jamie visa să scrie scenarii de film sau de televiziune, însă în cele din urmă a urmat cursuri de drept și timp de zece ani a lucrat ca specialist în drept imobiliar. După ce s-a căsătorit și a rămas acasă să-și crească cei doi copii a început să cocheteze cu ideea scrisului.
De atunci așterne pe hârtie povești despre iubire, familie, re-descoperire de sine și ispășirea greșelilor.
Când nu scrie, dansează prin bucătărie în timp ce gătește sau face drumeții montane.

Modelul Cat St. James se reîntâlnește cu Hank, pe care îl părăsise cândva și îi face o propunere de afaceri. Dar când afacerile ajung să se amestece cu plăcerea, fiecare dintre ei trebuie să decidă la ce este gata să renunțe pentru dragoste.

O apariție obișnuită pe copertele revistelor, Cat St. James nu are viața perfectă pe care se așteaptă toată lumea să o aibă, fiind o femeie de succes. Cat se pricepe să ascundă adevărul de ochiul vigilent al camerei. Folosindu-se de această abilitate, ea reușește să nu dea nimic de bănuit familiei în vreme ce participă la nunta fratelui ei. Singurul care îi dă acum bătăi de cap este Hank Mitchell, față de care ea nu a avut cea mai prietenoasă atitudine ultima oară când s-au întâlnit. Revederea cu el la petrecerea de nuntă îi stârnește sentimente și dorințe neașteptate, pe care Cat și le îneacă în șampanie.

Hank știe ce înseamnă sacrificiul, căci și-a lăsat deoparte propriile ambiții pentru a se ocupa de mama și de surorile lui ca să le asigure un trai decent. Nu își va călca însă în picioare mândria, pe care Cat i-a rănit-o deja. Dar când comportamentul necugetat al atrăgătoarei tinere îl forțează să îi sară în ajutor, lucrurile iau o întorsătură neașteptată, iar Cat ajunge să îi facă o propunere de afaceri imposibil de refuzat.

Când Cat și Hank amestecă afacerile cu plăcerea, promisiunile și secretele încep să iasă la iveală, iar cei doi vor fi nevoiți să hotărască dacă se vor lăsa sau nu în voia iubirii.

Veți citi întreaga poveste în romanul A MERITAT STRĂDANIA de Jamie Beck, al doilea volum al seriei „Frații St. James“. De vineri 15.04.2022 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *