Delicatese Literare
Prezentari carti

Absint, de Winter Renshaw, Editura Trei, Colecția Eroscop

Absint

(Absinthe – 2017)

Winter Renshaw

Editura Trei

Colecția Eroscop

Data apariție: dec. 2021

Nr. pagini: 352

Traducerea: Daniela Purgaru

Winter Renshaw este autoare de bestselleruri Wall Street Journal și Amazon. Se declară o visătoare cu ochii deschiși și locuiește undeva în inima Statelor Unite. Rareori poate fi văzută fără carnețel și laptop. Când nu scrie, se gândește la scris. Și când nu se gândește la scris, trăiește visul american alături de soțul ei, cei trei copii ai lor, cel mai leneș cățel și un alt cățel foarte activ care-i datorează oficial trei perechi de pantofi, un fir de veioză și un scaun de birou.
Winter Renshaw este autoarea seriilor Never, Arrogant și Rixton Falls, precum și a mai multor romane de dragoste de sine stătătoare. Sub pseudonimul Minka Kent, a publicat mai multe thrillere.

Absolut amețitoare 
Creează dependențe periculoase 
Și interzisă… până acum

Când un director de liceu începe o poveste de dragoste cu o necunoscută sexy, adevărata ei identitate se dovedește o surpriză.

Numele de pe ecran era Absint. 
Dar pentru mine era vocea senzuală care mi făcea telefonul să explodeze în timpul discuțiilor pe care le purtam noaptea târziu despre Proust și Hemingway, intercalate cu cele mai perverse... conversații pe care le-am avut vreodată. 
Nu ne am întâlnit niciodată... până în ziua în care a intrat în biroul meu, cu buzele ca niște cireșe în jurul unei acadele cu aromă de mere, și mi s a adresat cu o voce mult prea familiară: 

— Mi s a spus că doriți să mă vedeți, domnule director Hawthorne.

„Mi-a plăcut Absint, ador eroii acestei povești de dragoste. Sigur, au defectele lor, dar asta îi face mai umani. Și am plâns. Iar asta înseamnă că am fost acolo, în poveste, alături de ei.” – elise-noble.com

„Absint este o poveste de dragoste interzisă între un director de liceu și o elevă de 19 ani. Începe cu intenții nevinovate, când cei doi se întâlnesc cu ajutorul unei aplicații de dating, și apoi evoluează amețitor, devenind o spirală cu efecte majore, învinovățiri, resentimente care durează ani de zile și în final o nouă întâlnire întâmplătoare.” – Winter Renshaw

 

Cartea Absint poate fi comandată de pe edituratrei.ro

Cărțile apărute în Colecția Eroscop a Editurii Trei se pot comanda pe edituratrei.roelefant.rolibris.ro, librarie.net, librex.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Colecția Eroscop

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *