Acul din sânge de Sarah Bower, Editura Nemira, Colecția DamenTango 

0

Acul din sânge (The Needle in the Blood – 2008)

Sarah Bower

Editura Nemira

Colecția DamenTango

Anul apariției: 2019
Nr. pagini: 640
Un nou roman de la autoarea bestsellerului Borgia. Păcatele familiei 
Sarah Bower s-a născut în Yorkshire, dar acum locuiește în Suffolk și este consultant al mai multor agenții literare. Coordonează proiecte de promovare a lecturii și susține cursuri de scriere creativă la University of East Anglia. Prozatoare fascinată de istorie, Sarah Bower este unul dintre numeroșii autori contemporani care au redescoperit romanul istoric. A publicat scrieri de ficțiune și nonficțiune în diverse reviste și periodice, a câștigat câteva concursuri de proză scurtă și a semnat mai multe volume de beletristică. Romanul ei de debut din 2008, Acul din sânge, este o ficțiune istorică ce a atras imediat atenția cititorilor. Borgia. Păcatele familiei, roman apărut în 2011, a fost tradus în peste zece țări și este bestseller internațional.
Ianuarie 1067. Charismaticul episcop Odo de Bayeux vrea o tapiserie enormă, care să glorifice cucerirea Angliei de către fratele său, ducele de Normandia. Așa că o angajează pe ea, a cărei îndemânare la brodat e legendară.
Ea plănuiește să îl omoare când are ocazia. El și fratele lui i-au asasinat regele și i-au dat lumea peste cap. Nu vrea altceva decât răzbunare.
Dar niciunul dintre ei nu a luat în calcul că se vor îndrăgosti nebunește. Așa că dușmanii devin iubiți, prietenii devin dușmani și nimic din viață, sau de pe tapiserie, nu e ceea ce pare.
„Un roman senzual despre viața lui William Cuceritorul, a fratelui său, episcopul, și a misterioasei lui amante. O carte înțesată cu detalii fascinante și verosimile despre istoria vremii, cu multe mistere și o poveste de dragoste arzătoare.“ – RT Book Reviews

Cartea Acul din sânge de Sarah Bower – la precomandă pe nemira.ro

Cărțile din colecția Damen Tango se pot comanda pe nemira.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

 

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: