Delicatese Literare
Prezentari carti

Acum și pentru totdeauna de Nora Roberts, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

Acum şi pentru totdeauna for now

Nora Roberts

Titlu original: For Now, Forever
Este al cincilea volum al seriei The MacGregors:
  1. Un pariu pe soartă  – Playing The Odds prezentare carte 
  2. Provocarea sorții – Tempting Fate recenzia
  3. Posibilități nenumărate – All The Possibilities recenzia
  4. Singurătatea unui bărbat – One Man’s Art – prezentare carte
  5. Acum şi pentru totdeauna – For Now, Forever prezentare carte
  6. Miresele MacGregor – The MacGregor Brides prezentare carte
  7. Mâna câștigătoare – The Winning Hand prezentare carte
  8. Mirii MacGregorThe MacGregor Grooms – prezentare carte
  9. Vecinul perfect  The Perfect Neighbor – prezentare carte
Daniel MacGregor, magnatul finanțelor, intră în comă în urma unui accident de mașină, iar Anna, soția sa, cheamă toată familia la spital pentru a-i fi alături. Noaptea de veghe este un prilej pentru Anna să-și reamintească împrejurările în care s-au cunoscut, s-au îndrăgostit și, după o relație furtunoasă, s-au căsătorit.
În urmă cu patruzeci de ani, milionarul Daniel MacGregor își începuse ascensiunea fulminantă în carieră, și din viața lui perfectă nu mai lipsea decât soția perfectă. Și deși a crezut că o găsește în persoana Annei Whitfield, studenta la medicină are propriile planuri de viitor… din care însă nu face parte și un bărbat posesiv ca Daniel. Căci Daniel își dorește o soție ascultătoare, care să fie ținută în puf, dar care să nu aibă altă preocupare decât să se îngrijească de casă și de copii. Însă pentru Anna viitorul este cu totul diferit – și nu va lăsa pe nimeni să o împiedice să-și îndeplinească visul de a deveni chirurg.
Așa că încăpățânatul scoțian va fi nevoit să lupte din răsputeri pentru a-i cuceri inima femeii pe care o consideră sufletul lui pereche și singura alături de care vrea să construiască dinastia MacGregor.
„Știa ce trebuia să-şi dorească – o femeie, bunăstare, putere. Acolo, cu ea lipită de el, cu parfumul trandafirilor în cap şi gustul ei în suflet, Anna era toate acele lucruri. Să o dorească pe ea însemna să-şi dorească totul.”
„O sărută, nu atât de delicat ca înainte, nici la fel de răbdător. Dacă ea ar fi opus rezistenţă, el nu şi-ar fi dat seama. În acel moment, Daniel era prea absorbit de dorinţele care clocoteau în el, de iureşul propriilor emoţii, ca să îi mai pese de încuviinţare sau de respingere. Buzele ei erau calde de la soare, pielea ei era fină de la cine ştie ce magie feminină cu care se dădea. O dorea.”
„Emoţiile ei păreau să treacă dincolo de orice raţiune. Voia să se bucure de fiecare nouă trăire, dar înainte să o absoarbă pe una, o alta se avânta asupra ei, totul se suprapunea într-o multitudine de senzaţii imposibil de despărţit unele de altele. Cu un râset lipsit de suflare, ea realiză că nu era nevoie să se înţeleagă, ci pur şi simplu să se simtă unul pe celălalt.”
„Iubire. Uniţi de ea, îi purtă pe amândoi dincolo de culmile raţiunii. Epuizată şi fără suflare, încă încordată şi cu ochii închişi, ea ferecă înăuntrul ei totul: parfumul lui, senzaţia pielii lui înfierbântate pe a ei, sunetul respiraţiei lui, iute şi aspru în urechea ei, imaginea mâinii lui în mâna ei. Anna voia să rămână acolo. Iar dacă restul lumii şi toate celelalte nevoi puteau fi ignorate, ea le-ar fi ignorat. Dacă el ar fi întrebat-o acum, dacă el i-ar fi cerut acum, ei îi era teamă că i-ar fi dat totul.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ACUM SI PENTRU TOTDEAUNA de Nora Roberts, volumul al cincilea al seriei Familia MacGregos. Apariţie vineri 05.08.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

52 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *