Ademenirea unui sfant de Mary Jo Putney, Colectia Carti Romantice, Editura Litera

17
ADEMENIREA UNUI SFÂNT – recenzia cartii pe site o gasiti aici
Mary Jo Putney
Titlu original: Not Always a Saint
Este volumul 7 din seria „Lost Lords
Recenzia cartii pe site o gasiti AICI
După moartea iubitei sale, Daniel Herbert și-a îngropat durerea în studiile de medicină și în pasiunea lui pentru tămăduire. Aşa că, atunci când moșteneşte un titlu și un domeniu din partea unei rude îndepărtate, Daniel este îngrozit că povara bogăției se va pune în calea chemării sale de medic. Cu prudență, acceptă că trebuie să intre în înalta societate și să-și caute o soție – o femeie sensibilă, care poate să-i administreze proprietățile, lăsându-l să-și continue nestingherit munca. Nu se așteaptă însă să fie subjugat de o femeie căreia i se spune Văduva Neagră şi care este pe cât de misterioasă, pe atât de uluitor de frumoasă…
Pentru Jessie Kelham, înfăţişarea ei a fost întotdeauna un blestem. Acum este singură, cu o fiică mică și un secret periculos, şi are nevoie de protecție. Dar Daniel Herbert, chipeş şi fermecător, nu este soțul pe care ea îl avea în minte. Căci dacă o va recunoaște, demonii din trecutul ei vor ieși cu siguranță la suprafață. Cu toate astea, nu pot sta departe unul de altul – și curând sunt atrași într-o uniune care le poate aduce bucurie… sau îi va distruge pentru totdeauna.
„Dorinţa se aprinse şi mai tare. Simţea că se topeşte precum ceara, cu viaţa depinzându-i de el… Oroarea inevitabilei cedări o izbi, readucând-o în simţiri. Doamne, Dumnezeule, ce se petrecea cu ea? Ultimul lucru din lume de care avea nevoie era o pasiune iraţională care s-o ducă în abis.”
„Până atunci, fusese blând în atingere şi cercetare, dar destul cu asta. În timp ce el îşi pierdu complet controlul, ea înţelese că această dorinţă sălbatică existase întotdeauna în el, un curent puternic ce clocotea sub calmul lui de suprafaţă. Simţise întotdeauna această intensitate; făcea parte din farmecul lui. Acum, el era scânteia care-o făcea să se aprindă.”
„Ori de câte ori mă gândesc că nici o femeie nu poate fi vreodată mai frumoasă, apari tu şi eşti şi mai frumoasă, şi mintea mi se opreşte în loc.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ADEMENIREA UNUI SFÂNT de Mary Jo Putney – apariţie vineri 11 martie 2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Carti Romantice
Coperta originala:

not always a saint

Cărțile autoarei Mary Jo Putney pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net

About Author

17 comentarii

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: