Delicatese Literare
Prezentari carti

Adevărul de Elle Kennedy, Editura Epica, Colecția EpicLove

Adevărul

(The Score – 2016)

Elle Kennedy

Editura Epica

Colecția EpicLove

Nr. de pagini: 416

An apariție: 2021

Traducerea: Sorin Petrescu

Volumul al III-lea din seria Off-Campus

1. Pactul – Editura Epica – The Deal – 2015 – recenzie
2. Greșeala – Editura Epica – The Mistake – 2015 – prezentare
3. Adevărul – The Score – 2016
4. The Goal – 2016

Allie Hayes trăiește o criză existențială. Momentul absolvirii se apropie, și totuși ea încă nu s-a hotărât ce va face după facultate. Chiar mai rău, suferă după ce a pus capăt unei relații îndelungate cu iubitul ei. Cu siguranță, sexul de consolare nu este o soluție, însă chipesul hocheist Dean Di Laurentis este irezistibil. Prin urmare, ce o costă să se cupleze cu unul dintre starurile echipei de hochei a universității? Dar – își promite Allie – o s-o facă o singură dată, pentru că viitorul ei este incert și nu are de gând să-și complice mai mult viață incurcandu-se cu regele aventurilor de o noapte.

Dean Di Laurentis are parte de orice își dorește: fete, faima și popularitate. Înainte de Allie, nicio față nu l-a mai trimis la plimbare după prima noapte petrecută împreună. Dean e uluit. Încă nu se simte pregătit să renunțe la frumoasa blondă. În timp ce se străduiește să o cucerească în adevăratul sens al cuvântului, apar situații neprevăzute care îl fac să se întrebe dacă nu cumva a venit timpul să i se dedice unei singure fete… și iubirii.

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 10 iunie 2021.

Cărțile autoarei Elle Kennedy se pot comanda pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Epica

Recenzii și prezentări cărți young adult

One Comment

Spune-ți părerea!