Delicatese Literare
Prezentari carti

Adevărul despre dragoste și duci, de Laura Lee Guhrke, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Adevărul despre dragoste și duci

(The Truth About Love and Dukes – 2017)

Laura Lee Guhrke

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

O nouă autoare și primul volum al seriei „Lady Truelove“.
  1. Adevărul despre dragoste și duci (The Truth About Love and Dukes – 2017) 
  2. The Trouble with True Love – 2018
  3. Governess Gone Rogue – 2019
  4. Heiress Gone Wild – 2019

Revoltat că mama lui a urmat sfaturile rubricii scandaloase a lui Lady Truelove, Henry, duce de Torquil vrea să afle identitatea acesteia și o suspectează pe editoarea publicației, provocatoarea Irene Deverill.

Irene este conștientă că aventura ei fierbinte cu Henry i-ar putea distruge ziarul, cariera și independența. Dar în brațele ducelui, capitularea este atât de dulce…

Henry, duce de Torquil, n-ar citi nici în ruptul capului popularul editorial „Dragă Lady Truelove“, dar când sfaturile acesteia o determină pe mama lui să se căsătorească pe furiș, provocând un scandal, Henry, indignat, decide că autoarea acestei prostii trebuie oprită înainte de a mai ruina și alte vieți.
Deși identitatea lui Lady Truelove este un secret bine păzit, Henry are motive să suspecteze că aceasta este chiar editoarea publicației, frumoasa și provocatoarea Irene Deverill.
Lui Irene îi vine ușor să-i sfătuiască pe alții să se lasă pradă pasiunii, dar după ce îl întâlnește pe ducele de Torquil, află că pasiunea are un preț. Când un sărut impulsiv, de moment, o atrage într-o relație fierbinte cu Henry, rezultatul ar putea fi distrugerea iubitului ei ziar, a carierei și a independenței proprii. Dar în brațele ducelui, capitularea este atât de dulce…

Veți citi întreaga poveste în romanul ADEVĂRUL DESPRE DRAGOSTE ȘI DUCI de Laura Lee Guhrke, primul volum al seriei „Lady Truelove“. De luni, 4 aprilie, la chioșcurile din toată țara!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *