Delicatese Literare
Prezentari carti

Adevărul gol-goluț de Vi Keeland, Editura Bookzone

Adevărul gol-goluț

(The Naked Truth – 2018)

Vi Keeland

Editura Bookzone

Colecția Midnight Books

An apariție: 2023

Nr. pagini: 384

Vi Keeland este autoare de bestselleruri nr. 1 New York Times, Wall Street Journal și USA Today. Cu milioane de cărți vândute, titlurile ei sunt traduse în prezent în douăzeci și șase de limbi, iar trei dintre nuvelele ei au fost ecranizate de Passionflix. Vi trăiește fericită în New York alături de băiatul pe care l-a cunoscut la vârsta de șase ani, devenind apoi soțul ei și tatăl celor trei copii ai lor.

Layla Hutton era pe deplin pregătită să susțină o prezentare importantă în fața unui potențial client important, însă nu era câtuși de puțin gata să se trezească față în față cu Gray Westbrook, fostul său iubit. Bărbatul pe care încă încerca să îl uite, bărbatul pe care inima sa îl disprețuia, dar pe care corpul său încă îl voia.

Carismatic, sexy și cu o privire de-a dreptul dogoritoare, Gray îi dă viața peste cap. Și nu doar viața profesională. Dar adevărul gol-goluț este că Layla nu știe dacă poate acorda o nouă șansă iubirii lor.

Trăiește o poveste de dragoste plină de romantism, umor și o pasiune care topește toate barierele!

Fragment din carte

„Nici prin gând nu-mi trecuse că Gray Westbrook avea să se holbeze la mine din celălalt capăt al mesei. Mă sfredelea cu privirea, iar zâmbetul lui ironic mă înfuria și mă intimida în același timp. Mai rău de atât, arăta și mai bine decât mi-l aminteam. Pielea bronzată îi punea în valoare și mai mult ochii verzi.

Vedeam prin costum că făcuse mușchi și că sub acele haine scumpe făcute la comandă se ascundea un trup la fel de perfect dăltuit ca și bărbia lui. Așa cum stătea în capul mesei, emana o forță care mă făcea să mă aprind toată. Uitasem că un bărbat putea avea așa un efect asupra mea.”

 

Cărțile autoarei Vi Keeland pot fi comandate pe bookzone.rolibrex.roedituratrei.roelefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro, dol.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *