Delicatese Literare
Prezentari carti

Alături de tine de Sherryl Woods, Seria Chesapeake Shores, Editura Litera / Lira, Colecția Cărți Romantice

Alături de tine

(Beach Lane – 2011)

Sherryl Woods

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

 1. Golful visurilor – The Inn at Eagle Point – 2009 – prezentare
 2. Iubirea de odinioară – Flowers on Main – 2009 – prezentare
 3. Portul dragostei – Harbor Lights – 2009 – prezentare
 4. Mai dă-mi o șansă – A Chesapeake Shores Christmas – 2010 – prezentare
 5. Împărtășind același vis – Driftwood Cottage – 2011 – prezentare
 6. Golful pasiunii – Moonlight Cove – 2011 – prezentare
 7. Alături de tine – Beach Lane – 2011
 8. Reuniune de familie – An O’Brien Family Christmas – 2011 – prezentare
 9. The Summer Garden – 2012
 10. A Seaside Christmas – 2013
 11. The Christmas Bouquet – 2014
 12. Dogwood Hill – 2014
 13. Willow Brook Road – 2015
 14. Lilac Lane – 2017

Volumul cu nr. 7 al seriei Chesapeake Shores. Prietenia dintre Susie și Mack evoluează spre deznodământul fericiți-pentru totdeauna, însă Mack își pierde locul de muncă, iar Susie se confruntă cu un diagnostic devastator. Dar familia O’Brien se reunește întotdeauna în situații de criză.

În comunitatea strâns unită din Chesapeake Shores, toată lumea este nedumerită de adevărata semnificație a întâlnirilor – pe care cei doi nu le consideră, de fapt, întâlniri – dintre Susie O’Brien și Mack Franklin… mai ales că aceștia petrec fiecare minut liber împreună. Când prietenia lor se transformă în sfârșit în ceea ce-și dorea, Susie este în al nouălea cer. Dar chiar când sunt pe cale să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți, Mack își pierde slujba pe care o iubește, iar Susie se confruntă cu un diagnostic devastator.
Însă membrii familiei O’Brien stau întotdeauna unul lângă celălalt în situații de criză. Chiar și Jess, verișoara lui Susie și rivala ei dintotdeauna, devine un susținător înverșunat al acesteia – mai ales atunci când fosta iubită a lui Mack apare în oraș. Mizele sunt mai mari ca niciodată, dar Susie este pregătită să accepte provocarea… atâta vreme cât Mack este acolo, alături de ea.

Citate:

„Căldura și dulceața acelui sărut ardeau încă în memoria lui. Nu se așteptase niciodată să se îndrăgostească, mai ales de un ghem vulnerabil de contradicții ca Susie, dar se întâmplase. Și îl luase complet pe nepregătite.”

Veți citi întreaga poveste în romanul ALĂTURI DE TINE de Sherryl Woods, volumul cu nr. 7 al seriei „Chesapeake Shores“. De MIERCURI, 30 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sherryl Woods pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.ro, cartepedia.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Sherryl Woods

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice

2 Comments

Spune-ți părerea!