Delicatese Literare
Prezentari carti

Aleasa inimii mele – seria Lorzii pierduți ai Londrei de Christi Caldwell, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Aleasa inimii mele

(In the Dark with the Duke – 2020)

Christi Caldwel

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. În patul unui conte (In Bed with the Earl – 2020) – prezentare

  2. Aleasa inimii mele – In the Dark with the Duke – 2020

  3. Undressed with the Marquess – 2020

 

Volumul cu nr. 2 al seriei „Lorzii pierduți ai Londrei“.
Hugh Savage domnește ca rege al lumii interlope. Invulnerabil din punct de vedere fizic, dar la pământ emoțional, el face o înțelegere cu Lady Lila March, o femeie plină de secrete, de a o antrena în arta apărării. Curând vor descoperi cât de multă nevoie au unul de celălalt.

Cu mai bine de opt ani în urmă, după o experiență traumatizantă, Lady Lila March s-a retras din înalta societate și s-a refugiat în casa surorii ei. Sătulă să fie umbra femeii care a fost cândva, ea este hotărâtă să înfrunte din nou pericolele vieții, și nimeni nu poate fi mai în măsură să o învețe tehnici de autoapărare decât „Gentlemanul Savage“.
Hugh Savage, un luptător de stradă renumit și neînvins, din zona rău famată a Londrei, este un adevărat rege al mahalalelor. Invincibil din punct de vedere fizic și chinuit emoțional de propriul trecut, Hugh tânjește să scape de povara ringului și să lase în urmă acea lume dominată de violență. Însă se simte intrigat de provocarea lansată de Lady Lila, această lady misterioasă din lumea bună, care vine de bunăvoie pe străzile periculoase din mahala.
Pe măsură ce atipica lor înțelegere capătă contur, Hugh ajunge să admire înverșunarea cu care Lila este dedicată propriei cauze. Și, dincolo de imaginea lui de bărbat dur, ea descoperă în el o tandrețe care îi dărâmă rapid toate zidurile de apărare. Vor descoperi curând cât de mare nevoie au unul de celălalt ‒ pentru a-și înfrunta trecutul și a lupta pentru viitorul binemeritat.
Citate:
„Inima începu să-i bată cu putere… nu din cauza amintirilor îngrozitoare, ci din cauza lui. Și a atingerii lui.
Aerul vibra și sfârâia în jurul ei, la fel ca pe câmpul St. Peter. Dar totuși altfel. Acum, nu era vorba despre pericol, ci despre o emoție pură, puternică, de nestăvilit.
Hugh își mută privirea de-al lungul chipului ei, iar ea rămase complet nemișcată, în timp ce ochii ei oglindeau fiecare mișcare a ochilor lui.”
„Sărutul lui deveni mai profund, iar Lila nu înțelegea de ce femeile erau îngrijorate pentru reputația lor sau se temeau de un scandal când senzația era atât de uimitoare.
Inima îi bătea nebunește.
Tare, repede, asurzitor.”
„Nu se mai putea gândi la nimic. Nu mai exista bine, sau rău, sau cuviincios. Și cel mai important? Nu mai existau demoni. Erau doar ei doi. Iar ea știa ce voia… știa că nu s-ar fi iertat niciodată dacă nu și-ar fi permis să-l cunoască pe acest bărbat. În toate felurile posibile.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul Aleasa inimii mele de Christi Caldwel, al doilea volum al seriei „Lorzii pierduți ai Londrei“ – disponibil de luni, 22 martie 2021 la chioșcurile din toată țara, la prețul de 19,99 lei.

Spune-ți părerea!