Delicatese Literare
Prezentari carti

Am nevoie de tine, de Elisabeth Naughton, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Am nevoie de tine

(Gone – 2017)

Elisabeth Naughton

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariției: aprilie 2022

Nr. pagini: 320

Traducerea:  Corina Nicolae

  1. Amintiri reprimate – Repressed – 2016 – prezentare
  2. Am nevoie de tine – Gone – 2017
  3. Protejată – Protected – 2018 – prezentare
  4. Dorințe primare – Unspeakable – 2018 – prezentare

ELISABETH NAUGHTON a scris peste 30 de romane, trecând cu ușurință prin diverse genuri. Cărțile ei au intrat în topurile New York Times, USA Today și Wall Street Journal, și a câștigat premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste pentru „Cel mai bun roman de suspans romantic“.

În urmă cu trei ani, Alec McClane și Raegan Devereaux au trăit cel mai cumplit coșmar prin care poate trece un părinte: Emma, fiica lor în vârstă de un an, a fost răpită dintr-un parc. Deși a fost căutată vreme îndelungată, Emma nu a fost găsită niciodată, iar la un moment dat poliția chiar a presupus că a murit.

Însă Raegan și Alec nu au putut trece peste trauma zdrobitoare de a o pierde pe Emma, iar sentimentul de vinovăție care l-a împovărat pe Alec a pus capăt căsniciei lor. După trei ani în care au mers pe drumuri separate, Raegan și Alec sunt din nou față în față, de data asta cu un licăr de speranță: o fetiță în vârstă de patru ani care se potrivește cu profilul Emmei este găsită rătăcind într-un parc din oraș.

Cu inima frântă pentru că fetița găsită nu este fiica lor, Alec și Raegan hotărăsc să reia căutările pe cont propriu. În vreme ce Alec bănuiește că tatăl său biologic se află în spatele dispariției Emmei, Raegan începe să se întrebe dacă nu cumva ceva mult mai sinistru se întâmplă. În timp ce încearcă să descopere adevărul, Alec și Raegan își dau seama că flacăra atracției nu s-a stins niciodată și că acum mai mult ca niciodată au nevoie unul de celălalt. Însă pot fi din nou o familie fără Emma?

Veți putea citi întreaga poveste în romanul AM NEVOIE DE TINE de E. Naughton, al doilea volum al seriei „Secrete mortale“. De vineri, 27.05 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Cărțile autoarei Elisabeth Naughton se pot comanda pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, emag.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Elisabeth Naughton

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *