Delicatese Literare
Prezentari carti

Ametitor ca vinul, de Nora Roberts, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Ametitor ca vinul (The Villa) de Nora Roberts
Sophia Giambelli nu și-a făcut niciodată griji în privința competiției. Mândria familiei Giambelli și director de PR al companiei, Sophia își iubește slujba ‒ și e foarte bună în ceea ce face. Însă lucrurile sunt pe punctul de a se schimba, căci matroana familiei, Tereza, a anunțat fuziunea cu crama familiei MacMillan. Fiind o femeie de afaceri cu simț practic, Sophia știe că trebuie să fie pregătită pentru orice, însă se trezește complet nepregătită pentru Tyler MacMillan, cu care este pusă să facă schimb de roluri și să lucreze îndeaproape, vreme de un an, pentru a facilita fuziunea.
În vreme ce muncesc din greu, cot la cot, atât pe câmpuri, cât și-n birourile lor din San Francisco, Sophia este sfâșiată între atracția puternică pe care o simte față de el și rivalitatea pe care nu și-o poate înfrâna. La sfârșitul sezonului, nu doar compania, ci și viața ei ar putea să o ia într-o direcție nouă. Și, cum afacerea de familie și familia însăși devin dintr-odată ținta unor acte criminale de sabotaj, misiunea Sophiei va fi nu numai să își dovedească valoarea… ci și să supraviețuiască.
„Cumva, întorsese totul cu susul în jos, şi ispititul devenise ispită. Conştientă de asta, nu putu rezista. Exista mai mult decât îşi imaginase. Mai mult decât i se oferise sau de cât acceptase.
O privea intens. În timp ce se juca cu gura ei, înnebunind-o şi tulburându-i corpul, o privea cu răbdarea unei pisici. Chiar şi numai acest lucru stârnea în ea o emoţie electrizantă, nouă şi tulburătoare.”
„El o trase tare de mână şi o făcu să-i cadă în braţe. Într-o clipită, Sophia se opri din râsul zgomotos, şi inima începu să-i bată nebuneşte.
Nu o mai sărutase aşa până atunci. Nerăbdare, fierbinţeală şi foame erau toate amestecate într-un atac aproape violent. Era prima data când o săruta de parcă nu se mai sătura de ea. De parcă nu s-ar fi săturat niciodată.”
„Căutarea unei iubiri care să ţină toată viaţa te condamna să dezamăgeşti sau să fii dezamăgit. Era mai bine, mult mai bine, să profite la maximum de un moment şi apoi să meargă mai departe.”
AMEȚITOR CA VINUL de Nora Roberts – apariţie vineri, 04.03.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei. Un roman seducător și plin de mister pe care vi-l recomandăm din toată inima!
Sursa: Carti Romantice

21 Comments

Spune-ți părerea!