Delicatese Literare
Prezentari carti

Amintirea unui sărut de Sandra Brown, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

AMINTIREA UNUI SĂRUT (A Kiss Remembered545774-_uy200_

Sandra Brown

Colecția Cărți Romantice

Ambițioasă și inteligentă, Shelley Browning nu se lasă doborâtă de divorțul recent încheiat și hotărăște să-și reia studiile universitare. Spre uimirea și stânjeneala ei, titularul cursului de științe politice nu e altul decât Grant Chapman, fostul ei profesor din liceu și bărbatul care i-a oferit, în urmă cu zece ani, un sărut tulburător, un sărut pe care l-a păstrat în suflet ca pe o amintire de preț.
După un deceniu, o relație între ei nu mai este tabu, însă rămâne la limita respectabilității. În sufletul lui Shelley se dă o bătălie aprigă între dorința copleșitoare de a fi împreună cu seducătorul Grant și teama că acesta și-ar putea pierde catedra încălcând morala strictă a instituției universitare.
În perioada petrecută la Washington, în cele mai înalte sfere ale puterii, Grant a făcut obiectul unui scandal de presă cu conotații sexuale. Deși reabilitat, suspiciunea continuă să planeze asupra lui. Prin urmare, atunci când este vizat de o nouă acuzație, încrederea lui Shelley primește o grea lovitură.
Va reuși amintirea acelui prim sărut să învingă scrupulele și nesiguranța care o macină pe Shelley?
„Zece ani de dorinţă şi de fantezii se regăseau în sărutul acela. Inima stătea să-i plesnească din pricina emoţiei stăvilite.”
„Ar fi fost lesne să cedeze şoaptelor lui de dragoste şi dorinţei ei arzătoare. Îl dorea cu fiecare părticică din trup şi din suflet, însă riscul era prea mare pentru ceea ce ar fi putut rămâne doar plăcerea unei nopţi.”
„Braţele lui goale arătau minunat. Curbele bine reliefate ale muşchilor erau accentuate de jocul de umbre şi lumini. Îşi dori să-l atingă, să-l mângâie cu dragoste, asemenea unui sculptor care admiră statuia pe care a făurit-o din lut.”
„Chipul lui era un curcubeu de dorinţe. Privirea îi strălucea de pasiune. Printre buze, răsuflarea inegală aducea un tribut de dragoste femeii pe care mâinile lui o venerau.”
Veți descoperi întreaga poveste în romanul AMINTIREA UNUI SĂRUT de Sandra Brown – apariție vineri 25.11.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

30373

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

25 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *