Delicatese Literare
Prezentari carti

Amintiri reprimate, de Elisabeth Naughton, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Amintiri reprimate

(Repressed – 2016)

Elisabeth Naughton

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariției: aprilie 2022

Nr. pagini: 320

Traducerea:  Corina Nicolae

Primul volum al seriei „Secrete mortale“.

  1. Amintiri reprimate – Repressed – 2016
  2. Am nevoie de tine – Gone – 2017 – prezentare
  3. Protejată – Protected – 2018 – prezentare
  4. Dorințe primare – Unspeakable – 2018 – prezentare

ELISABETH NAUGHTON a scris peste 30 de romane, trecând cu ușurință prin diverse genuri. Cărțile ei au intrat în topurile New York Times, USA Today și Wall Street Journal, și a câștigat premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste pentru „Cel mai bun roman de suspans romantic“.

După optsprezece ani, Samantha se întoarce în orășelul în care a fost martoră la uciderea fratelui ei. Acolo revine și Ethan, fost adolescent cu probleme, devenit acum un psiholog chipeș cu amintiri care îl bântuie. Dar relația și viețile lor sunt în pericol. Ucigașul vrea să lovească din nou pentru ca secretele din trecut să rămână tăinuite.

Hidden Falls este exact așa cum și-l amintește Samantha Parker: un oraș mic, izolat și cu locuitori cărora le place să bârfească.

Deși au trecut optsprezece ani de când a fost martoră la uciderea fratelui ei, Sam descoperă că încă se vorbește de acea noapte tragică. Mai mult chiar, se pare că există persoane care vor ca ea să renunțe la postul de profesoară de chimie la liceul local și să plece din oraș.

Dar totul începe să se schimbe când sosește noul psiholog al liceului, un bărbat atrăgător, care dă naștere unor noi subiecte de bârfă. Însă Ethan McClane nu este tocmai un nou-venit. Din fericire, nimeni nu îl recunoaște pe adolescentul problematic din trecut – nici măcar Sam, profesoara de chimie extrem de sexy, care îi acaparează rapid gândurile. Mai mult chiar, când Sam și Ethan trebuie să colaboreze pentru a-l ajuta pe unul dintre elevii ei, se aprind scântei greu de controlat și ajung să se lase duși de valul pasiunii.

Curând însă ororile trecutului încep să iasă la lumină, iar Sam și Ethan descoperă că amintirile care le bântuie gândurile au o legătură întunecată cu noaptea în care a murit fratele ei. Și asta le pune în pericol nu doar relația, ci și viața, pentru că adevăratul ucigaș vrea cu orice preț să nu se afle ce s-a întâmplat în noaptea fatidică.

Veți citi întreaga poveste în romanul AMINTIRI REPRIMATE de Elizabeth Naughton, primul volum al seriei „Secrete mortale“. De vineri, 8 aprilie, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Cărțile autoarei Elisabeth Naughton se pot comanda pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, emag.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Elisabeth Naughton

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *