Amor la Sausalito – seria Cocktail de Alice Clayton, Editura Paralela 45

1

Amor la Sausalito

(Rusty Nailed – 2014)

Alice Clayton

Editura Paralela 45

Colecție: Besttseller

An apariție:  2020

Nr. pagini: 288

Traducător: Adriana Ciorbaru

Alice Clayton a lucrat peste un deceniu în industria cosmeticelor înainte de a pune mâna pe stilou (mai exact, pe laptop). Cărțile ei, scrise într-un stil senzual și plin de umor, sunt prezente azi pe lista de bestselleruri a New York Times și USA Today. Îi place să grădinărească – mai puțin să plivească –, să facă prăjituri – mai puțin să curețe bucătăria – și, într-un final, a reușit să-și convingă iubitul de o viață să o ia de soție.
1. Bocănilă – Wallbanger – 2012 – recenzie
2. Amor la Sausalito – Rusty Nailed – 2014
3. Screwdrivered – 2014
4. Mai Tai’d Up – 2014
    4.5. Last Call – 2015

Simone și Caroline, eroii din BOCĂNILĂ, se întorc!

Din cauza distanței, pasiunea dintre Simon și Caroline a cam pălit: Caroline e prinsă cu serviciul, în timp ce meseria de fotograf a lui Simon îl poartă prin toată lumea. Acaparată complet de restaurarea unui superb hotel vechi, tânăra se simte depășită de situație și îi e foarte greu să treacă peste această etapă. Între conflicte și compromisuri, Simon decide să reaprindă flacăra pasiunii și să petreacă mai mult timp împreună cu Caroline. Pregătit să facă orice pentru a o recuceri, mizează pe talentele lui de seducător fără pereche.

Alice Clayton oferă încă un roman delicios, senzual și plin de umor, pe gustul cititoarelor romantice.

Cărțile autoarei Alice Clayton  pot fi comandate pe edituraparalela45.ro, elefant.ro, libris, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți cu umor

Recenzii și prezentări cărți Editura Paralela 45

About Author

Un comentariu

Spune-ți părerea!