Anomalii de Sadie Turner, Colette Freedman, Editura Herg Benet

6

Anomalii

Sadie Turner, Colette Freedman

Editura Herg Benet
Titlu original: Anomalies
Traducere de Laura Nureldin
Colette Freedman este un dramaturg, scenarist, regizor și romancier ale cărei lucrări au fost produse și publicate la nivel mondial care a fost recent introdusă pe lista „50 de oameni de urmărit” a celor de la Dramatist Guild.
Sadie Turner este un producător de film și scriitor care locuiește în Los Angeles, dar provine din Brighton, Anglia, și care lucrează cu mai mulți antreprenori de la Hollywood. Are mai multe proiecte în derulare și predă yoga.
În viitor, nu mai există boală. Nu mai există război. Nu mai există nemulțumire. Toți cetățenii sunt membri supuși ai Guvernării Globale. Însă o singură vară este pe cale să schimbe totul. Keeva Tee tocmai a împlinit cincisprezece ani. Este pe punctul de a pleca în multașteptata excursie la Tabăra Monarch, pentru a primi imprimarea celui care i-a fost desemnat partener de viață. Dar în clipele fericite și lipsite de griji petrecute în Comunitatea Oceanică a auzit și zvonurile de temut despre “anomalii” – cetățeni care nu pot fi imprimați. Iar când Keeva ajunge la Tabăra Monarch, cel mai întunecat coșmar al ei devine realitate – este și ea o anomalie. Din acel moment, începe să se îndoiască de toate convingerile din trecut. Dacă libertatea și individualitatea au fost sacrificate de dragul siguranței? Găsind un avertisment scrijelit sub patul din tabără, Keeva începe să înțeleagă: revolta va fi pedepsită, dezacordul nu este o opțiune, iar răzvrătiții vor fi anihilați.
 „O carte vibrantă” (Russel Brand)
 „O aventură amețitoare” (Max Beesley)
 „O poveste cu un ritm alert și captivant care confirmă că trebuie să luptăm pentru ceea ce ne face pe fiecare dintre noi speciali și unici.” (Randy Jackson)

About Author

6 comentarii

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: