Delicatese Literare
Prezentari carti

Anotimpul dragostei de Sarah Addison Allen, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Anotimpul dragostei (First Frost – 2015) 

Sarah Addison Allen

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Grădina fermecată – Garden Spells – 2007 – prezentare
2. Anotimpul dragostei – First Frost – 2015
Povestea magică din GRĂDINA FERMECATĂ continuă cu noi aventuri captivante ale surorilor Waverley…
Claire Waverley a pus bazele unei noi afaceri de succes – Dropsurile Waverley. Deşi bomboanele ei de casă – cu trandafiri, pentru rememorarea vechilor iubiri, cu lavandă pentru găsirea fericirii, și cu lămâiță pentru a alina durerile în gât și pe cele sufletești – îi aduc mult succes, afacerea o privează de bucuriile vieţii de familie şi o fac să se îndoiască de propriile talente.
La rândul ei, şi Sydney Waverley are senzaţia că îşi pierde echilibrul interior. Pe măsură ce fiica ei cea mare creşte, Sydney simte din ce în ce mai acut nevoia de a-i dărui soţului ei un fiu. Încercările eșuate îi cresc frustrarea și îi răpesc bucuria de a fi alături unei familii care o iubeşte necondiţionat.
Fiica lui Sydney, Bay, se îndrăgosteşte de băiatul lângă care ştie că îi este locul… numai dacă dragostea i-ar fi împărtășită!
Apariția unui străin misterios tulbură însăși esența familiei lor și fiecare dintre ele trebuie să facă alegeri cu care nu s-a mai confruntat până atunci. Astfel, surorile Waverley trebuie să găsească o cale de a ține familia unită în anotimpul dragostei și al schimbării ca să își recupereze liniștea de altădată.
„În jurul ochilor, avea riduri de la atâţia ani în care se strâmbase la soare. Soarele. Exact aşa îl simţea ea pe el, pentru că îi oferea lumină şi susţinere, fiind mereu acolo, previzibil. El îi domolea neliniştea şi devenea sălbatic alături de ea, de fiecare dată când ea avea nevoie, dar, a doua zi, întotdeauna se trezea acelaşi bărbat, cu aceeaşi inimă şi aceeaşi lumină.”
„Claire se întrebă, nu pentru prima oară, ce făcuse să-l merite pe bărbatul acesta, pe soţul ei. Când se cunoscuseră, făcuse tot ce îi stătuse în putinţă să-l descurajeze, să nu mai fie interesat de ea.
Îi fusese bine de una sigură. Obişnuia să creadă că, dacă nu primea pe nimeni în viaţa ei, nu urma să fie rănită atunci când avea să plece, pentru că toţi cei pe care îi iubise o părăsiseră. Dar asta era, asupra lui nu avea nici o putere. Cel puţin, nu dintre cele Waverley. El o iubea din cu totul alte motive, mai puţin acela. Iar ea tot nu ştia de ce. Doar se bucura că se întâmpla aşa.”
„În dinamica relaţiei lor, ştia că el nu-şi permitea să-şi piardă simţul realităţii. Treaba lui era să rămână raţional ca s-o ţină şi pe ea cu picioarele pe pământ.
Dar, da, în secret ştia totul despre farsele pe care casa i le juca şi despre faptul că soţia lui putea face chestii magice cu mâncarea. Şi, dacă era nevoit să recunoască, ştia teribil de bine că mărul azvârlea cu mere în el.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ANOTIMPUL DRAGOSTEI de Sarah Addison Allen – apariție vineri 16.02.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sarah Addison Allen pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

 

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *