Delicatese Literare
Prezentari carti

Anotimpul iubirilor de Stephanie Laurens, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Anotimpul iubirilor

(By Winter’s Light – 2014)

Stephanie Laurens

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

1. Anotimpul iubirilor – By Winter’s Light – 2014
2. Ispitirea lui Thomas Carrick – The Tempting of Thomas Carrick – 2015 – prezentare
3. O pereche pentru Marcus Cynster – A Match for Marcus Cynster – 2015
4. The Lady By His Side – 2017
5. An Irresistible Alliance – 2017
6. The Greatest Challenge Of Them All – 2017
7. A Conquest Impossible to Resist – 2019

Membrii clanului Cynster se întâlnesc la conacul Casphairn și, ca de obicei, nici o reuniune a familiei Cynster nu duce lipsă de povești de dragoste.
Daniel și Claire Meadows s-au mai întâlnit și între ei s-au aprins scânteile pasiunii, dar, timidă și neîncrezătoare, Claire, rămasă văduvă, este convinsă că o nouă căsnicie nu e pentru ea. Daniel este hotărât să o facă să se răzgândească, fiindcă știe că ea este femeia cu care vrea să își împartă viața, iar el este bărbatul care îi poate aduce fericirea. Și totuși, Claire are în continuare rezerve ‒ până când o catastrofă lovește din senin și o convinge că dragostea adevărată merită orice risc.
Nici tinerii clanului Cynster nu sunt feriți de emoții. Ieșind la o partidă de vânătoare călare, ei răspund unui strigăt disperat de ajutor. Într-o căsuță din munți, Lucilla trebuie să ajute la nașterea dificilă a unui copil, iar ceilalți sunt forțați să se ridice la înălțimea provocărilor pentru a o sprijini. Amenințați de o furtună violentă, noua generație Cynster se confruntă cu primul test colectiv – îi vor salva pe mamă și pe copilul ei? Și, de asemenea pe ei, înșiși?
„-Haide, draga mea. Ca-ntotdeauna, noi trebuie să deschidem calea.
Se auziseră râsete și șuierături la adresa acestui comentariu, însă, pe rând, fiecare cuplu urmă exemplul stăpânilor conacului, împărtășind săruturi lungi, pasionale și gentile sub vâscul care se mișca ușor, martor la tot, în drumul către camera de relaxare.”
„Pentru o clipă, i se opri inima, iar în următoarele începu să-i bată nebunește. Mai mult ca sigur din instinct decât din intenţie, ea ridică o mână, atingându-i cu degetele obrazul în timp ce buzele ei continuau a se contopi cu ale lui. Nu voia să se oprească din acea divină delectare, dar nu voia nici să o înspăimânte. Știa că nu putea să o preseze prea mult ‒ nu încă. Și totuși, nu se putu abţine să nu o tragă mai aproape ‒ să nu o atingă. Suficient cât să simtă promisiunea sinelui ei pierzându-se în braţele lui.”
„Sărutul… sărutul venea dinlăuntrul lor. O afirmare a amândurora – un angajament declarat și consimţit liber.
O promisiune reciprocă, pe care Claire așteptase toată viaţa să o facă. Să ofere cu adevărat. Să iubească din tot sufletul. Daniel înălţă capul. Claire privi în ochii săi, simţind, ca întotdeauna, siguranţa și stabilitatea atenţiei lui, și își auzi inima cântând.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ANOTIMPUL IUBIRILOR de Stephanie Laurens – disponibil de sâmbătă 23.02.2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste februarie 2019

Colecția Iubiri de poveste martie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile autoarei Stephanie Laurens pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Stephanie Laurens

4 Comments

Spune-ți părerea!