Delicatese Literare
Prezentari carti

Anul în care am căzut de Sarina Bowen, Editura Litera, Colecția New Moon

Anul în care am căzut

(The Year We Fell Down – 2014)

Sarina Bowen

Editura Litera

Colecția New Moon

Data apariție: nov. 2021

Nr. pagini: 320

Traducerea: Andreea Șeler

Corey și Adam urmează același colegiu și sunt doar prieteni, până în Cea Mai Ciudată Seară, când totul se schimbă și se complică, iar pasiunea lui Corey își arată părțile delicioase, dar și urmările chinuitoare. O să renunțe Hartley la iubita lui superbă pentru a-și lega viața de Corey?

SPORTUL PE CARE ÎL IUBEȘTE ÎI ESTE INTERZIS BĂIATUL PE CARE ÎL IUBEȘTE ARE PE ALTCINEVA SOLUȚIA PARE IMPOSIBILĂ… SAU NU?

Corey Callahan se așteptase să urmeze cursurile prestigiosului Colegiu Harkness ca membră a echipei de hochei, însă un accident grav o face să înceapă cursurile într-un scaun cu rotile, cazată în căminul special pentru studenți cu probleme locomotorii. În camera de vizavi însă, este cazat mult-prea-ispititorul Adam Hartley, și el tot jucător de hochei, care are piciorul fracturat în două locuri. Pe lângă faptul că e râvnit de toate fetele din campus, mai are și o prietenă superbă.

Cu toate acestea, între cei doi se formează o alianță a „schilozilor“, iar ei învață împreună să se adapteze la noua lor situație, inclusiv să-și aline pasiunea comună pentru hochei jucând jocuri video. Mergând clandestin în lifturi de marfă, sorbind margarita cu miere și ajutându-se să care tăvile cu mâncare la cantină, cei doi învață să îndure frustrările pe care cei din jur nu au cum să le înțeleagă.

Sunt doar prieteni, bineînțeles, până în Cea Mai Ciudată Seară, când totul se schimbă și se complică. Iar pasiunea lui Corey își arată și părțile delicioase, dar și urmările chinuitoare.

Dar o să renunțe Hartley la iubita lui superbă pentru a-și lega viața de această versiune plină de complexe a lui Corey? Oricum, aceasta va trebui să-și găsească curajul de a-și construi propria poveste la Harkness, cu pasiuni și prieteni noi, care să nu graviteze în jurul hocheiului sau al băiatului cu ochi căprui atât de luminoși și calzi, care poate că nu are să o iubească niciodată.

De joi, 11.11.2021, la chioșcurile din toată țara, la 29.99 lei.

Colecțiile Blue Moon – Buzz Books – Moon Light – New Moon – noiembrie 2021

Cărțile din colecția New Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.rolibrarie.net

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *