Delicatese Literare
Prezentari carti

Aparente inselatoare de Sarah MacLean, Colectia Iubiri de poveste, Editura Litera/Alma

Aparenţe înşelătoare (Never Judge a Lady by Her Cover – 2014) 

  1. O soție potrivită pentru un marchiz (A Rogue by Any Other Name – 2012)
  2. O iubită potrivită pentru un conte (One Good Earl Deserves a Lover – 2013)
  3. Un târg potrivit pentru un duce (No Good Duke Goes Unpunished – 2013)
  4. Aparenţe înşelătoare (Never Judge a Lady by Her Cover – 2014)
Pentru înalta societate, este doar Lady Georgiana, sora unui duce, cu reputația distrusă în urma celui mai groaznic scandal posibil, înainte de debutul în primul ei sezon. Dar adevărul este mult mai șocant – în lumea întunecată a jocurilor de noroc din Londra, ea este enigmaticul Chase, unul dintre fondatorii Îngerului Căzut, cel mai vestit cazinou din oraș. Ani la rând, a rămas un mister pentru toată lumea și niciodată nu i-a fost descoperită dubla identitate… până acum.
Sclipitor, tenace, tulburător de chipeș, Duncan West este intrigat de frumoasa femeie cu reputația pătată care are legături de neînțeles cu această lume a promiscuității și păcatului. Știe că ea este mai mult decât pare și jură să descopere secretele Georgianei, dezvăluindu-i trecutul, amenințându-i prezentul și punând în pericol tot ce are mai drag… inclusiv inima ei.
APARENȚE ÎNȘELĂTOARE încheie incredibila serie a lui Sarah MacLean, spunând povestea ultimului dintre fondatorii clubului „Îngerul Căzut“. Apare pe 30.04.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Carti Romantice
Recenzia cartii de pe site o puteti citi AICI.

14 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *