Delicatese Literare
Prezentari carti

Aparențe înșelătoare de Sarah MacLean, Editura Litera/ Lira, Colecția Cărți Romantice

Aparențe înșelătoare

Sarah MacLean

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Titlu original: Never Judge a Lady by Her Cover 
  1. O soție potrivită pentru un marchiz (A Rogue by Any Other Name– 2012), care a obținut premiul Rita.
  2. O iubită potrivită pentru un conte (One Good Earl Deserves a Lover – 2013)
  3. Un târg potrivit pentru un duce (No Good Duke Goes Unpunished– 2013), care a obținut premiul Rita.
  4. Aparenţe înşelătoare (Never Judge a Lady by Her Cover– 2014) – recenzia
Pentru înalta societate, este doar Lady Georgiana, sora unui duce, cu reputația distrusă în urma celui mai groaznic scandal posibil, înainte de debutul în primul ei sezon.
Dar adevărul este mult mai șocant – în lumea întunecată a jocurilor de noroc din Londra, ea este enigmaticul Chase, unul dintre fondatorii clubului Îngerul Căzut, cel mai vestit cazinou din oraș. Ani la rând, a rămas un mister pentru toată lumea și niciodată nu i-a fost descoperită dubla identitate… până acum.
Sclipitor, tenace și tulburător de chipeș, Duncan West este intrigat de frumoasa femeie cu reputația pătată care are legături de neînțeles cu această lume a promiscuității și a păcatului. Știe că ea este mai mult decât pare și jură să descopere secretele Georgianei, dezvăluindu-i trecutul, amenințându-i prezentul și punând în pericol tot ce are mai drag… inclusiv inima ei.
Citate:
„Iubire. Subiectul din sonete şi din madrigale, din basme şi din romane.
Iubire. Emoţia evazivă care făcea bărbaţii să suspine şi să cânte, şi să tânjească de dorinţă şi pasiune.
Iubire. Sentimentul care schimba vieţi şi făcea ca totul să fie luminos şi cald, şi minunat. Emoţia pe care toată lumea era disperată să o descopere.”
„Dorinţa s-o atingă era aproape dureroasă. Se gândise prea puţin la altceva din momentul în care ea se întorsese spre el în parc cu o zi în urmă şi îispusese: „Te aleg pe tine“. Dumnezeule, îi venise să o ridice în braţe şi să o poarte până la cel mai apropiat pâlc de copaci şi să o întindă goală şi să venereze fiecare parte a trupului ei cu fiecare parte a trupului său, blestemată fie lumea în care se născuse şi cea în care alesese să trăiască.
„Te aleg pe tine.“
„Se simte ca… dragostea.
Şi acolo, în acel moment, în care cuvântul plutea în aer, el înţelese că era exact ceea ce dorise el să se simtă.
O iubea.
Înţelegerea acestui fapt ar fi trebuit să-l îngrozească, în schimb, se revărsă asupra lui cu o plăcere caldă, care venea din adevărul în sfârşit descoperit.”
Vom citi întreaga poveste în romanul APARENȚE ÎNȘELĂTOARE de Sarah MacLean – apariție vineri, 12.04.2019, la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sarah MacLean pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah MacLean

 

Spune-ți părerea!