Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Apariții editoriale – cărți pentru copii Editura RAO

Vă prezentăm cele mai noi titluri destinate copiilor aparute la Editura Rao.

Editura RAO lansează:

Iepurele și Ursoaica

Năravuri iepurești

Julian Gough

Data de publicare: 23.06.2020

Număr de pagini: 112

JULIAN GOUGH este autorul a patru romane foarte apreciate, trei cărți pentru copii, două piese de radio BBC, o piesă de teatru de succes. Cărțile sale pentru copii sunt publicate în 26 de limbi. Prima sa carte, Năravuri iepurești, a fost nominalizată pentru Irish Book of the Year Award în anul 2016.
Năravuri iepurești este o poveste ce face parte din seria Iepurele și Ursoaica și se adresează copiilor cu vârsta 7-10 ani. Ei află că Ursoaica se trezește mai devreme din hibernare și, dacă nu poate dormi, măcar poate face un om de zăpadă. Iepurele nu a făcut niciodată un om de zăpadă, dar cu siguranță vrea să facă unul mai bun decât al Ursoaicei. În cele din urmă, el și Ursoaica devin buni prieteni, fac un om de zăpadă și trăiesc împreună în peștera ei.
Cartea are o latură educațională, vorbind despre gravitație, habitate și despre digestia iepurilor, dar conține și aventuri umoristice frumos ilustrate de marele Jim Field.

Iepurele și Ursoaica

Pacostea din cuib

Julian Gough

Data de publicare: 23.06.2020

Număr de pagini: 112

În cea de-a doua carte scrisă de Gough, din seria Iepurele și Ursoaica, copiii află că, odată cu venirea primăverii, în pădure apare o problemă: Ciocănitoarea. Ea stă într-un copac, ciocănind în scoarță pentru a face o gaură pentru cuibul ei. Iepurele nu poate suporta zgomotul, iar supărarea îl face să dea vina pe toată lumea pentru problemele lui. Ursoaica îl duce în cele din urmă în copac ca să poată vedea frumusețea lumii din jurul lor, iar Iepurele învață că își poate schimba sentimentele. Chiar și sforăitul enervant al Ursoaicei poate deveni un lucru pozitiv!

SOS, un șoarece în spațiu!

Geronimo Stilton

Data de publicare: 23.06.2020

Număr de pagini: 128

Editura RAO publică în exclusivitate în limba română această serie, care a fost tradusă până acum în 48 de limbi, fiind vândute peste 130 de milioane de exemplare în toată lumea.
Din aceeași serie, amintim: Numele meu e Stilton, Geronimo Stilton, Iubirea e ca brânza, Banda motanului, Ai vrut vacanță, Stilton?, Misterul papirusului negru, Jos labele de pe aurul meu, Ciudatul caz al hoțului de brânză, Călătoriile… ce pasiune!, Furtul diamantului uriaș.
GERONIMO STILTON este pseudonimul sub care ELISABETTA DAMI publică celebra serie pentru copii, cu același nume. Primele povestiri fantastice le-a scris la 19 ani, iar la 23 de ani a început să călătorească în jurul lumii. Pasiunea pentru literatura de copii și experiența sa în asistarea copiilor bolnavi au inspirat-o să scrie povești de aventură ce au ca personaj principal un șoarece.
Maleficul profesor Mu a revenit ca să amenințe Șoricezia cu invențiile sale ingenioase și înspăimântătoare.
Pentru a bloca noul și teribilul plan, misteriosul P.S.S.S.Ș. (Puternicele Servicii Secrete Secretissime Șoricești) îl cheamă pe Geronimo. Acesta se lansează într-o misiune ultrasecretă la marginea lumii, a spațiului.
Sursa: Editura RAO

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *