Delicatese Literare
Prezentari carti

Ape adânci de Patricia Highsmith, Editura Litera, Colecția Buzz Books

Ape adânci

(Deep Water – 1957)

Patricia Highsmith

Editura Litera

Colecția Buzz Books

În orășelul Little Wesley, căsnicia lipsită de iubire a soților Vic și Melinda Van Allen este menținută doar printr-un aranjament precar prin care, pentru a evita neplăcerile unui divorț, Melindei îi este permis să aibă oricâți amanți dorește, câtă vreme nu pleacă de acasă. Astfel, prin livingul familiei Van Allen trec rând pe rând toți amanții Melindei, sub privirea blândului și răbdătorului ei soț.

Prietenii privesc insolența Melindei și toleranța lui Vic cu sentimente care variază de la nedumerire la perplexitate, de la amuzament la sinceră revoltă. Cei mai mulți sunt, bineînțeles, de partea soțului umilit. Și rămân de partea lui, chiar atunci când calmul lui Vic își atinge limitele și acesta comite inimaginabilul.

Cu stilul percutant cu care ne-a obișnuit în romane precum Talentatul domn Ripley și Carol, Patricia Highsmith dezvăluie în Ape adânci realitatea teribilă din spatele fațadei idilice a vieții din suburbiile americane.

Veți putea citi întreaga poveste în romanul APE ADÂNCI de Patricia Highsmith – disponibil de vineri 12.02.2021 la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Cărțile din colecția Buzz Books pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Listă cărți apărute în colecția Buzz Books ordonate după autor si serii

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Buzz Books

Recenzii și prezentări cărți thriller

Recenzii și prezentări cărți cu mister

Spune-ți părerea!