Delicatese Literare
Prezentari carti

Ape limpezi de Rodica Mijaiche, Editura Librex Publishing

Ape limpezi

Rodica Mijaiche

Editura Librex Publishing

Subgen: Cărți de dragoste

Nr. de pagini: 320

An apariție: 2020

Peony, la doar 18 ani, pleacă la New York să studieze canto, lăsându-și în urmă familia și prietenii dragi din orașul natal Eau-Claire, Wisconsin. Cu susținerea și încurajările familiei, dar și a iubitului ei, Thomas (Tom) Sheldon al III lea, ajunge pe culmile succesului.
Peony devine Claire King: starul pop al noii generații.
„Trăiește fără regrete” este deviza ei.
Dar asta nu înseamnă să-i uiți pe cei care ți-au fost alături. Astfel, la apariția unui eveniment nefericit în familia ei, nu stă deloc pe gânduri și anulează ultimul concert din turneul de promovare al albumului, făcându-l pe managerul și logodnicul ei, Tom, să o ia razna.
În ochii tuturor, Claire și Tom sunt un cuplu de invidiat, iar tabloidele confirmă, bineînțeles, acest fapt. Însă, nimeni nu știe ce secrete de neimaginat ascunde acesta în spatele zâmbetului șarmant… nici măcar Claire.
Citate:
„Cu lacrimi în ochi și cu fericirea care-mi sugrumă orice altă emoție, îmi îngân propria melodie, pentru că spectatorii fac restul.
– Sunteți minunați! strig când melodia s-a terminat și luminile telefoanelor mobile răsar cu miile precum o mare de stele așternută în fața mea.
Îmi continui prestația cu ultimele melodii, tot compoziții proprii, iar după două ore, transpirată, cu machiajul care cred că a început să se scurgă și părul într-o mare dezordine, îmi închei seara.
A fost incredibil. A fost ceva ce n-aș fi crezut vreodată că mi se poate întâmpla. Cobor zâmbind cu gura până la urechi când dau cu ochii de Nora, care-mi întinde un prosop. Nu mai trebuie să-mi zică nimic, fața ei spune totul. S-a întâmplat ceea ce mă așteptam să se întâmple. O nenorocire.”
„După un sfert de oră și un slalom ca la curse printre mașinile din traficul aglomerat, ajungem la spital. Cobor în grabă din mașină și-mi vine să mă pun în genunchi și să sărut pământul de sub picioare.
– Conduci de mult, Cindy?
Cu o mână la piept încerc să-mi trag sufletul. Inima îmi bate și pulsul a luat-o razna de parcă aș fi alergat la maraton. După doar câteva minute în compania lui Cindy, în mașina ei.
– Oh, de ieri.
– Poftim?
– Da, se mișcă ea bucuroasă și fără stare, de pe un picior pe altul. Adam a spus că mă descurc de minune.
– Așa a zis? Atunci să meargă el cu tine de acum înainte, bombăn în timp ce o pornesc spre intrare cu picioare tremurânde.”

Cartea Ape limpezi de Rodica Mijaiche se poate comanda pe librex.ro

Cărțile autoarei Rodica Mijaiche pot fi comandate pe librex.ro, libris.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Rodica Mijaiche

Recenzii și prezentări cărți Editura Librex Publishing

Recenzii și prezentări cărți autori români

Spune-ți părerea!