Delicatese Literare
Prezentari carti

Aprinde-mă de Tahereh Mafi, seria Atingerea lui Juliette, Editura Corint, Leda Edge

Aprinde-mă

(Ignite Me – 2014)

Tahereh Mafi

Editura Corint

Leda Edge

An apariție: 2020

Număr pagini: 416

Traducerea: Shauki Al-Gareeb

Al treilea volum al seriei Atingerea lui Juliette/ Shatter Me Series  

1. Spulberă-mă – Shatter Me  – 2011 – recenzia
    1.5. Distruge-mă – Destroy Me – 2012
2. Eliberează-mă – Unravel Me – 2013 – recenzia
2.5. Fracture Me – 2013
3. Aprinde-mă – Ignite Me – 2014
4. Restore Me – 2018

TAHEREH MAFI s-a născut în 1988, într-un orășel din statul american Connecticut, din părinți iranieni. Știe opt limbi străine, inclusiv spaniola, pe care a studiat-o la Barcelona. Este o scriitoare pe care New York Times și USA Today au declarat-o bestselling author, dar trebuie spus că, înainte de a debuta și de a deveni una dintre cele mai aclamate scriitoare pentru adolescenți, Tahereh Mafi a dus la capăt cinci manuscrise, doar pentru a înțelege cum se scrie o carte. Unul dintre romanele care i-au creat și i-au consolidat reputația este Spulberă-mă, primul din seria Atingerea lui Juliette. De altfel, seria adresată tinerilor cititori s-a bucurat de un mare succes în rândul publicului, iar ABC Signature Studios i-a făcut o ofertă pentru drepturile de televizare.

Într-o zi s-ar putea să cedez. Într-o zi s-ar putea să mă eliberez

Nimic nu va mai fi la fel.

Soarta Punctului Omega e incertă. Toți cei dragi lui Juliette ar putea fi morți. Războiul ar putea lua sfârșit chiar înainte să înceapă.

Juliette e singura care sta în calea Restaurației. Știe că, daca ea va supraviețui, Restaurația va fi înfrântă.

Dar, ca sa distrugă Restaurația și pe bărbatul care a fost la un pas de a o ucide, Juliette va avea nevoie de singura persoana în care nu credea vreodată că poate avea încredere: va avea nevoie de Warner. Și, în timp ce ei doi lucrează cot la cot pentru a-și distruge dușmanul comun, Juliette va descoperi ca tot ce a crezut vreodată că știe – despre Warner, despre abilitățile ei, ba chiar și despre Adam – era greșit. 

Cărțile autoarei Tahereh Mafi pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librex.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro

Cărțile apărute la Leda Edge pot fi comandate de pe edituracorint.ro, elefant.ro, libris.ro, librex.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii Editura Leda Edge

Spune-ți părerea!