Aproape de paradis de Nora Roberts, seria Familia O’Hurley, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

0

Aproape de paradis

(The Last Honest Woman – 1988)

Nora Roberts

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Primul volum din seria Familia O’Hurley/ The O’Hurleys Series:

  1. Aproape de paradis/ The Last Honest Woman – 1988
  2. Dance to the Piper – 1988
  3. Skin Deep – 1988
  4. Without a Trace – 1990
Jurnalistul Dylan Crosby face tot posibilul să afle toate secretele murdare din viața lui Rockwell. Dar investigațiile lui lovesc amar direct în inima fostei sale soții, Abigail O’Hurley. Iar ea vrea cu tot dinadinsul să își păstreze trecutul sub tăcere, în primul rând de dragul copiilor. Ce ascunde Abigail de fapt? Vom afla citind prima carte din seria celor trei surori O’Hurley.
După ce soțul ei, pilot de curse, moare într-un accident de mașină, Abigail O’Hurley Rockwell rămâne văduvă cu doi copii – și cu multe secrete de păstrat.
De aceea, când jurnalistul Dylan Crosby începe să dezgroape trecutul în încercarea de a scrie o biografie a faimosului ei soț, aceasta este hotărâtă să facă tot posibilul pentru a nu dezvălui adevărul.
Pentru Dylan nu este decât muncă de cercetare, însă, pentru Abby, este o realitate crudă care trebuie ferită de ochii lumii, de dragul celor doi băieți ai ei, așa că nu poate ceda în fața promisiunilor scriitorului, oricât de tentante ar fi ele.
Deși, la început, Dylan se aștepta să dea peste o femeie bogată și răsfățată, descoperă la ferma din Virginia o tânără care își îngrijește singură caii, muncește și își crește cu dragoste copiii. Dar de ce și-ar schimba o femeie obișnuită cu lumina reflectoarelor viața luxoasă pentru a deveni o simplă fermieră?
Nota de mister pe care se încăpățânează să o păstreze despre trecut și despre sentimentele ei îl face pe Dylan să se simtă intrigat și să își dorească mai mult… iar asta nu are nimic de-a face cu ambiția de a scrie o carte.
Citate:
„Nu era un sărut dulce. Nu era magic. Era solid şi puternic. Pentru prima dată după mulţi ani, gusta aroma unui bărbat. Pentru prima dată după mulţi ani, dorea. Şi nu era minunat doar că dorea din nou – fără să se gândească, fără să analizeze, doar să se abandoneze şi să dorească?”
„O voia, voia să fie singur cu ea. Voia să vadă privirea aceea de panică şi pasiune din ochii ei când o atingea. Voia să o guste încet, voia să simtă cum trupul ei se topeşte treptat în al lui – pe jumătate reticent, pe jumătate dornic. Voia să audă respiraţia aceea grăbită care însemna că ea uitase de tot şi toate în afară de el.”
„Mâinile ei îi cuprinseră talia, ezitant, tentant. Simţi cum dulceaţa gestului îl pătrunde. Înainte, nu căutase niciodată
dulceaţa, nici nu o aşteptase. Acum, că o găsise, nu mai voia să o piardă. Încet, uşor, cu grijă, făcu dragoste cu ea doar cu gura. Gustând, seducând, apoi relaxându-se, o trase mai aproape de el. Simţi cum i se strâng mâinile, apoi cum se relaxează pe spatele lui. Când gura ei se încălzi şi se înmuie, el merse mai departe.”
Veți citi întreaga poveste în romanul APROAPE DE PARADIS de Nora Roberts, primul volum din seria „Familia O’Hurley“, care apare vineri, 10.01.2020, la toate punctele de difuzare a presei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2020

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: