Delicatese Literare
Prezentari carti

Aranjamentul – seria Clubul supraviețuitorilor de Mary Balogh, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Aranjamentul

(The Arrangement – 2013)

Mary Balogh

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Inima mea îți aparține The Proposal (2012). A mai apărut sub titlul Cerere în căsătorie la Editura Lider – prezentare / recenzie
      1.5. The Suitor (2013)
2. Aranjamentul The Arrangement (2013)
3. Călătorie cu final neașteptat – The Escape (2014) – prezentare
4. O dragoste neașteptată – Only Enchanting (2014) – prezentare
5. Doar o promisiune – Only a Promise (2015) – prezentare
6. Doar un sărut – Only a Kiss (2015) – prezentare
7. Numai iubirea – Only Beloved (2016) – prezentare
Încercând cu disperare să scape de încercările mamei sale de a-l însura, Vincent Hunt, vicontele Darleigh, fuge într-un sat îndepărtat. Dar acolo îl așteaptă o altă capcană maritală.
Așa că atunci când domnișoara Sophia Fry intervine ca să îl salveze și este izgonită din această cauză din casa mătușii ei în toiul nopții, Vincent se simte obligat să acționeze. Chiar dacă este orb, vede o soluție la problemele amândurora: căsătoria.
La început, timida și ștearsa Sophia refuză propunerea lui Vincent. Dar când acest bărbat atât de chipeș o convinge că are nevoie de o soție pe care să și-o aleagă singur, la fel cum și ea are nevoie de cineva care să o scape de sărăcie, este de acord.
Dar cum se poate ca un aranjament atât de rece să se transforme într-o văpaie de nestins? În timp ce prietenia și camaraderia fac loc seducției și plăcerii erotice, pot îndrăzni oare să creadă că un târg născut din disperare îi poate conduce spre iubirea care le-a fost menită?
Citate:
„Se aşteptase ca femeia care se căsătorea cu el, oricare ar fi fost ea, să regrete că o făcuse, pentru că el era orb şi nu putea duce o viaţă complet normală, nici nu o putea vedea sau aprecia. Însă îşi dădu seama că această mireasă era aproape complet lipsită de sentimentul propriei valori, chiar şi acum, când era îmbrăcată bine şi scump şi când părul îi fusese coafat aşa cum trebuia şi era vicontesa Darleigh.”
„O soţie depinde întotdeauna de soţul ei pentru lucrurile materiale din viaţă. Şi el depinde de ea pentru alte lucruri, unele din ele tangibile, majoritatea nu. Însă eu urăsc cuvântul dependenţă. Ar trebui scos din limba engleză. Prefer să mă gândesc la căsătorie ca la un echilibru între a dărui şi a primi.”
„Ea oftă din nou şi se cuibări cu fruntea pe umărul lui, iar el plecă capul şi o sărută. Ea îi răspunse la sărut cu o gură caldă şi adormită – cu toată gura, nu doar cu buzele. Iar el refuză să creadă că ea nu avea cea mai frumoasă gură creată vreodată la o femeie, chiar dacă i-ar fi spus-o cineva cu o vedere perfectă.”
Veți citi încă o poveste de dragoste în romanul ARANJAMENTUL de Mary Balogh, volumul al doilea al seriei Clubul supraviețuitorilor – disponibil de vineri 31.05.2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *