Delicatese Literare
Prezentari carti

Ardoare – Seria Crave – Tracy Wolff – Editura Corint – Leda Edge

Ardoare

Tracy Wolff

Editura Corint – Leda Edge

Traducere de Karla Dedu-Fotescu

Primul volum al seriei „Crave”/ Crave Series:

  1. Ardoare – Crave – 2020
  2. Crush – 2020
  3. Covet – 2021
  4. Court – 2021
  5. Charm – 2022
  6. Untitled – 2022

Serie nouă în imprintul Leda Edge: Amurg pentru o nouă generație!

Perfectă pentru fanii seriilor Jurnalele Vampirilor, Academia Vampirilor și Lux, Crave este o poveste romantică și extravagantă despre ce se poate întâmpla atunci când cel după care tânjești este cel care te-ar putea ucide… Un palpitant roman Young Adult în care muritorii de rând se întâlnesc din nou cu fascinanții și atotputernicii vampiri.
Bestseller New York Times și USA Today, romanul lui Tracy Wolff urmează să fie tradus în peste 15 țări, iar Universal Pictures a cumpărat deja drepturile de ecranizare, în acest moment aflându-se în pregătire și o serie spin-off.
Crave apare în imprintul Leda Edge în august 2021, urmat de volumele Crush în decembrie 2021, Covet în primăvara anului 2022 și Court în vara 2022.

• BESTSELLER NEW YORK TIMES
• CEA MAI BUNĂ CARTE YA A ANULUI 2020 PE AMAZON
• FILM ÎN PRODUCȚIE LA UNIVERSAL PICTURES

Lumea lui Grace este dată peste cap de cum pășește pentru prima oară pe treptele exclusivistei Academii Katmere. Nimic nu pare în regulă cu locul sau cu… elevii. O simplă muritoare între vampiri și dragoni, adolescenta nu se poate hotărî de partea cărei facțiuni războinice să se plaseze. Singura certitudine pe care o are este că toți ceilalți elevi o urăsc de moarte.

Mai puțin Jaxon Vega, un vampir cu secrete periculoase care nu a mai avut sentimente pentru cineva de mai bine de o sută de ani. Deloc bizar, Grace se simte atrasă de frământările și traumele băiatului, care se potrivesc perfect cu propriile frământări și traume.

Există însă un motiv pentru care Jaxon și-a ferecat inima, iar acum cineva și-a propus să deștepte acest monstru adormit. Cu ce scop? Grace e hotărâtă să afle, și nu mică îi este mirarea când descoperă că a fost adusă la Katmere intenționat, ca momeală.

„Generația care a ratat AMURG se va topi după această serie.” – School Library Journal

„Faceți cunoștință cu noua voastră obsesie în materie de cărți cu vampiri!” – Hypable

TRACY WOLFF e o mare iubitoare de vampiri, dragoni și alte creaturi fantastice care hoinăresc prin noapte. Odinioară profesoară de engleză, acum își petrece tot timpul imaginând povești întunecate și romantice cu eroi torturați și eroine date naibii. Și-a scris toate cele peste șaizeci de romane în casa ei din Austin, Texas, pe care o împarte cu familia. Atunci când nu născocește intrigi (ceea ce se întâmplă destul de rar), Tracy încearcă rețete culinare noi, oferă sfaturi on-line legate de machiajul perfect, răsfoiește reviste de benzi desenate cu fiii ei și încearcă să descopere cele mai noi și mai bune filme. Pentru a afla mai multe despre Tracy și cărțile ei, vizitați tracywolffbooks.com.

Cărțile apărute la Leda Edge pot fi comandate de pe edituracorint.ro, elefant.ro, libris.ro, librex.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro

Spune-ți părerea!