Delicatese Literare
Prezentari carti

Arșița de Elizabeth Hoyt, Colecția Cărți Romantice

Arșița 

(Hot)

Elizabeth Hoyt

(Julia Harper)

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Timp de patru ani, Turner Hastings, angajată la singura bancă din orășelul Winosha, a așteptat să răzbune nedreptatea făcută unchiului ei, fost vicepreședinte al băncii, acuzat de deturnare de fonduri.
Când banca este jefuită în miezul zilei, Turner profită de agitația creată și sustrage bunurile din cutia de valori a președintelui băncii, convinsă că astfel va putea găsi dovezile necesare pentru a demonstra nevinovăția unchiului ei.
Trimis să investigheze jaful, John MacKinnon, agent special al FBI, consideră rezolvarea cazului o bagatelă când găsește înregistrarea camerei de supraveghere care o surprinde pe Turner în acțiune.
Însă nu se așteaptă deloc ca vocea acesteia să-l determine să pornească pe urmele ei.
Lucrurile se complică atunci când președintele băncii angajează un asasin plătit, iar John este nevoit să își pună viața în pericol pentru a o apăra pe cea a tinerei.
Deși e conștientă că misiunea lui John este să o aresteze, Turner este iremediabil atrasă de bărbatul pe care îl cunoaște doar de la telefon. Să fie vorba de marea dragoste găsită într-un mod atât de neobișnuit? Răspunsul îl pot afla doar dacă reușesc să scape cu viață…
„– Tot acolo e Vega, o stea foarte strălucitoare, mai aproape de linia orizontului. Vega face parte din constelaţia Lirei. O ştii?
John nici nu se mai obosea să se uite pe cer. Stătea cu capul sprijinit de tetieră şi-i asculta vocea. Putea să-i citească din cartea de telefon şi tot i s-ar fi părut al naibii de sexy.”
„– Ce te întrebai?
– Ce gust ai. Cum ar fi să te sărut.
Îl privea de parcă în ea s-ar fi dus o luptă interioară între ispită şi raţiune. Cel puţin aşa spera el.”
„Aroma lui o îmbăta, îi lua minţile. Mirosea a bărbat. A bărbat minunat, delicios.
Nu a transpiraţie, nici a fum. Nici măcar a vreun parfum sau a loţiune după ras. Mirosea a el, pur şi simplu.
Îi simţea esenţa, mirosul natural.
Turner se aplecă şi mai mult, cu simţurile înnebunite de acea aromă, şi se trezi cu buzele aproape lipite de ale lui. I se păru perfect natural să îi îndeplinească dorinţa.”
Veți citi această poveste captivantă în romanul ARȘIȚA de Elizabeth Hoyt (sub pseudonimul Julia Harper) – apariție vineri 29.06.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Elizabeth Hoyt pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librariadelfin.ro, librarie.netcarturesti.ro, emag.rocartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Elizabeth Hoyt

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *