Delicatese Literare
Prezentari carti

Așteptându-l pe Nick de Nora Roberts, Editura Litera / Lira, Colectia Carti Romantice

AȘTEPTÂNDU-L PE NICK

Nora Roberts

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Volumul al cincilea al seriei „Familia Stanislaski“:
1. Imblânzind-o pe Natasha – Editura Litera – Taming Natasha – 1990 – recenzie
2.  Ademenirea unei doamne – Editura Litera – Luring A Lady – 1991 – recenzie
3. Îndrăgostindu-mă de Rachel – Editura Litera – Falling for Rachel – 1993 – recenzia
4. Pasiunea lui Alexi – Editura Litera – Convincing Alex – 1994 – prezentare
5. Aşteptându-l pe Nick – Editura Litera – Waiting For Nick – 1997
6. Cu gândul la Kate – Editura Litera – Considering Kate – 2001- prezentare
Frederica Kimball are trei scopuri, acum că s-a mutat la New York: să-și găsească o casă care să-i placă, să se afirme ca textier pe Broadway și să-l facă pe Nick LeBeck să se îndrăgostească nebunește de ea. Căci Freddie a așteptat toată viața să crească… să devină femeie… să vină ziua în care Nick o va iubi și el la fel de mult cum îl iubește și ea, încă de când avea 14 ani. Iar acum așteptarea a luat sfârșit, iar ea este pregătită!
Pentru Nick, Freddie a fost mereu o soră mai mică, dulce și adorabilă. Brusc însă, el se trezește că are în față o femeie încăpățânată, pasională și superbă, care îi dă lumea peste cap. El este un compozitor de succes, iar colaborarea cu Freddie nu face decât să îi dea un avânt și mai mare.
Dar Nick este un bărbat chinuit, cu un trecut pe care vrea să-l îngroape cu orice preț, dar care, uneori, iese la suprafață și îi determină acțiunile. Împreună, amândoi învață multe despre viață și dragoste, însă Nick trebuie să capete încredere, ca să nu lase durerea trecutului să îi afecteze prezentul și să îi amenințe pe toți cei implicați.
Căci ceea ce și-a dorit întotdeauna este mai aproape decât și-ar fi imaginat…
„Toate nevoile şi fanteziile strânse în ea până atunci se revărsară în acel sărut. Se agăţă de el, încolăcindu-se în jurul lui şi savurând torentul dezlănţuit de fierbinţeală. Nick o ţinea în braţe cum îşi dorise dintotdeauna să fie ţinută de el.”
„Ştiu că tu crezi că s-ar putea să nu ştiu diferenţa dintre o pasiune adolescentină şi iubirea adevărată, dar o ştiu. O ştiu, repetă ea cu o convingere atât de calmă încât el nu spuse nimic. Nu îl iubesc doar pe băiatul pe care l-am întâlnit cu atâţia ani în urmă, unchiule Alex, sau pe cel pe care am ajuns să îl cunosc. Mă refer la bărbatul în care s-a transformat acum. Cu toate defectele şi calităţile lui, nerăbdarea lui, bunătatea lui, şi chiar şi vâna de răutate din el. Iubesc întreaga persoană şi chiar dacă el poate că nu o ştie încă, poate că nu o acceptă, sau poate că nu mă iubeşte la rândul lui, asta nu schimbă ceea ce se află în inima mea când e vorba de el.”
„…începu să o savureze. Găsi dulceaţă în ea. În conturul gurii ei, în rotunjimea umărului ei. Cu multă blândeţe, coborî fin cu buzele pe gâtul ei, înarmându-se cu răbdare acum pentru a-i lăsa răgaz să se adapteze la fiecare nou nivel de plăcere. Aşa că o înfioră precum clapele unui instrument, cu grijă şi îndemânare. Adăugând note şi mici înflorituri, lăsându-le să se prelungească, să dureze. Şi când îi simţi fiecare reacţie străbătând-o din cap până în picioare, reflectându-se pe chipul ei, descoperi că, până la urmă, chiar nu aveau nevoie să se grăbească.”
Vom citi întreaga poveste în romanul AȘTEPTÂNDU-L PE NICK de Nora Roberts, volumul al cincilea al seriei „Familia Stanislaski“. De vineri, 03.11.2017, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *