Atlasul frumusetii. Femeile lumii in 500 de portrete de Mihaela Noroc, Editura HUMANITAS

0

Atlasul frumusetii. Femeile lumii in 500 de portrete

Mihaela Noroc

Editura HUMANITAS
Data aparitie: noiembrie 2017
Categoria: Arta Fotografica
Nr. pagini: 352
The Atlas of Beauty
Atlasul frumuseţii este o emoţionantă călătorie în imagini şi poveşti de viaţă din toate colţurile lumii şi a devenit de-a lungul celor patru ani un adevărat fenomen online.
Proiectul e urmărit de aproape un milion şi jumătate de oameni pe reţelele de socializare şi e prezent des în media internaţională.
Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de ţări, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreagă lume şi s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi. Această colecţie impresionantă de portrete şi poveşti e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate şi mai ales pentru puterea de a acceptă şi descoperi frumuseţea din noi.

Elle, RAI, SKY News sunt doar câteva dintre numele mari care au prezentat pe larg Atlasul frumuseţii, transformându-l în cel mai mediatizat proiect artistic creat de un român, în zilele noastre.
Va invităm să descoperiţi ediţia Humanitas a acestei surprinzătoare cărţi care va conţine imagini şi poveşti inedite:
În carte sunt multe imagini şi poveşti care n-au apărut niciodată online. Sunt bucuroasă că ediţia românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat imagini noi, am creat o nouă coperta şi sper că albumul va avea la fel de mult succes acasă, pe cât a avut şi peste hotare.“ (Mihaela Noroc)

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: