Delicatese Literare
Prezentari carti

Atracția de Sylvia Day – un roman Crossfire, Editura Litera

Atracția (Bared to You)

Sylvia Day

Editura Litera

  1. Atracţia (Bared to You) – 2012
  2. Revelaţia (Reflected in You) – 2012 – prezentare
  3. Împlinirea (Entwined with You) – 2013 – prezentare
  4. Fascinaţia (Captivated by You) – 2014 – prezentare
  5. Descătuşarea (One with You) – 2016 – recenzia
Bestsellerul Atracţia a apărut la editura Litera. Sylvia Day este autoarea a peste 20 romane, care au ajuns rapid pe locul 1 în topurile New York Times. Cărţile ei au primit numeroase premii: Romantic Times Reviewers’ Choice Award, National Readers’ Choice Award, EPPIE Award şi Readers’ Crown Award. Până în prezent, Seria Crossfire a fost publicată în 39 de ţări şi a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume, peste 6 milioane de exemplare vândute în primele 8 luni de la publicare. Crossfire este în topul de bestselleruri ale The New York Times, The Street Journal, Publishers Weekly, USA Today, The Evening Standard, Time, People, Entertainment Weekly. Mai mult, se alfa în Top 5 Bestseller în 18 ţări, în Top 10 Romances ale anului 2012 pe site-ul Amazon şi în Top 10 al vânzărilor de carte pentru adulţi în anul 2012 în Nielsen Top.
„Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopţii – impresionant şi strălucitor, fierbinte şi neliniştitor. Am fost atrasă de el, aşa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viaţă. Tânjeam după atingerea lui că după un drog, chiar ştiind că mă secătuia de puteri. Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta uşurinţă în cele mai adânci ascunzişuri ale inimii mele… Căci Gideon ştia. Era bântuit de propriii demoni. Şi fiecare a devenit pentru celălalt oglindă care îi reflectă cele mai profunde răni… şi dorinţe. Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul, şi m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostru întunecat să nu distrugă pentru totdeauna singură şansă la fericire pe care o găsisem în sfârşit…“
Eva și Gideon se intersectează exact la momentul potrivit, într-un punct de cotitură al vieților lor. Prima întâlnire are loc în holul firmei Crossfire, atracția fiind fulgerătoare și deosebit de puternică de ambele părți. Deși scânteile dintre ei îi aduc împreună rapid, ambii sunt încă bântuiți de demonii trecutului, care le amenință orice şansă de a mai fi fericiţi. Deși amândoi se confruntă cu cele mai negre coşmaruri zi de zi, atracția incredibil de intensă dintre ei funcționează ca un magnet, iar ei ajung mereu împreună, fiecare încercând să-și depășească traumele trecutului în brațele celuilalt. Deși relația lor este departe de a fi perfectă, te cucerește prin puritatea sentimentelor pe care le au unul pentru celălalt, fiecare fiind capabil de orice sacrificiu pentru fericirea celuilalt.

bared

 

Citate:
Tocmai mă ghemuisem ca să culeg o monedă de zece cenţi, pierdută lângă intrare, când m-am oprit într-o pereche de pantofi Oxford negri, care ieşeau din nişte pantaloni tot negri, croiţi pe măsură. Am aşteptat o clipă, ca bărbatul să se dea la o parte din drumul meu, însă, cum el nu se mişca, mi-am ridicat şi eu capul, ca să-l pot vedea. Costumul în trei piese mi-a atins câteva puncte sensibile, însă ceea ce îl făcea absolut senzaţional era trupul înalt, puternic şi zvelt pe care stătea. Cu toate acestea, indiferent cât de sexy era individul, în toată splendoarea lui masculină, abia când i-am văzut chipul am rămas cu gura căscată.
Uau! Pur şi simplu… Uau!
El s-a ghemuit chiar în faţa mea, cu o mişcare foarte elegantă. Orbită de toată splendoarea lui masculină, nu mai puteam decât să mă holbez la el, împietrită.
Pe urmă, ceva a început să se mişte în aer, între noi.
În timp ce mă privea şi el, expresia feţei i s-a schimbat… ca şi cum de pe ochi i s-ar fi ridicat un scut, dând la iveală o forţă arzătoare a voinţei, care m-a făcut să-mi pierd respiraţia. Magnetismul intens pe care îl emana a devenit şi mai puternic, transformându-se într-o putere vibrantă şi plină de hotărâre, aproape tangibilă.

bared

El a gemut foarte sexy şi s-a năpustit asupra gâtului meu, cu muşcături şi sărutări care mă gâdilau, alungând strigoii şi umbrele lor dintre noi.
Cel puţin pentru un timp.

 

colaj crossfire 2

 

Am inclus cartea în Top 10 cărți romantic-erotice cu limbaj murdar

Cărțile autoarei Sylvia Day pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librex.ro, librarie.net, emag.ro, dol.ro, librariadelfin.ro

14 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *