Delicatese Literare
Prezentari carti

Aventuriera de Kerrigan Byrne, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Aventuriera

(Courting Trouble – 2020)

Kerrigan Byrne

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de poveste

Al doilea volum al seriei „Fetele Goode”, după STRĂINUL SEDUCĂTOR, publicat în luna iulie.
  1. 1. Străinul seducător (A Dark and Stormy Knight – 2019) – prezentare
  2.     1.5. The Earl of Christmas Past – 2020
  3. 2. Aventuriera (Courting Trouble – 2020)
  4. 3. Flirturi periculoase – Dancing With Danger – 2021 – prezentare
  5. 4. Tentația seducției – Tempting Fate – 2021 – prezentare
  6. 5. Crying Wolfe – 2021
  7. 6. Flirting with Disaster
  8. 7. Playing with Fire
  9. 8. Dealing with the Devil
Medicul militar Titus Conleith a ales să rămână celibatar deoarece Honoria Goode i-a spulberat speranțele măritându-se cu altul. Acum ea se află pe masa lui de operație…

După ce a fost o vreme medic militar, Titus Conleith a plecat din armată cu o avere misterioasă, un secret letal și un demon în bagaj. Cu inteligența lui ascuțită, a reușit să se ridice de la condiția de bastard, crescut pe lângă minele de cărbuni, printr-o disciplină nemiloasă și o îndemânare inepuizabilă. A ales să rămână celibatar și a jurat să nu-și mai deschidă niciodată inima pentru altcineva. Nu după ce a pățit cu Honoria Goode, moștenitoarea care i-a spulberat speranțele și apoi i-a călcat pe cioburile inimii cu papucii ei brodați cu pietre prețioase. Frumusețea cu care a împărtășit primul gust al pasiunii, înainte ca ea să se mărite cu altul.

FEMEIA A CĂREI VIAȚĂ TOCMAI A SALVAT-O ȘI CARE ÎI SÂNGERA PE MASĂ. . .

Viața de vicontesă a Honoriei a fost o nenorocire pe care și-a provocat-o singură prin propria lașitate. Prinsă ani de zile într-o căsnicie fără iubire cu un ticălos crud, a rămas văduvă din cauza consecințelor nemerniciei lui. Acum, trebuie să-l înfrunte pe bărbatul cu ochii aurii și strălucitori, pe care i-a venerat cândva, și trecutul întunecat pe care amândoi îl împărtășesc.

Veți citi întreaga poveste în romanul AVENTURIERA de Kerrigan Byrne, al doilea volum al seriei Fetele Goode. De luni 04.10.2021 la chioșcurile din toată țara!

„– Cum aș fi putut să îl opresc fără să stric totul? se grăbi ea să explice. Tatăl meu ar fi fost furios pe mine. Reputația mea distrusă. Orice șansă la o căsătorie bună, cu el sau cu altcineva, complet spulberată. Toată viața mea ar fi fost distrusă. Cred că știa în ce situație mă pune. Că eram complet neajutorată, pentru că ieșisem cu el în întuneric. Cum de am putut să fiu atât de neghioabă? Se lovi peste genunchi cu mâna cu care apucase batista. Un
caleidoscop de emoții erupse în ea. Revoltă. Teamă. Ură. Pentru Michael. Pentru părinții ei. Pentru întreaga lume ticăloasă. Pentru ea. Acela a fost… Respirația ei se zgudui în sughițuri. Începu să tremure tulburată. Acela a fost primul meu sărut.”
„El o prinse atunci tandru, cu pasiune, luându‑i fața între palme și ținând‑o de parcă era un obiect prețios și fragil, chiar dacă vorbele ei îl dureau.
– Nu există nimeni! Nu a existat niciodată nimeni altcineva.
Mi‑am dat seama mereu că nu puteam da cioburi din inima mea
altcuiva, știind că nu le voi putea repara niciodată. De ce să dai un om distrus cuiva care nu merită? Nu era vina nimănui că eram distrus… era vina ta!
Cu un geamăt șoptit, gura lui o cuprinse pe a ei, eliminând orice șansă de răspuns.”
„Învățase să piardă pentru a se bucura de abundență și construi o fundație din eșecurile tinereții lor. Poate că sufletele și inimile lor erau mai puternice și mai solide decât ar fi putut fi ei cândva. Învățaseră din tragedie, război,
greutăți și suferință.
Poate că, dacă îi ajuta Cel de Sus, dacă ar fi putut cere trecutului câțiva ani drept recompensă pentru toată fericirea pe care o merita, și‑ar fi putut găsi calea către iertare.”

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Kerrigan Byrne pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Listă cărți Kerrigan Byrne

Recenzii și prezentări cărți Kerrigan Byrne

Colecția Iubiri de Poveste octombrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *