Delicatese Literare
Recenzii

Aventurile unei fete de la oraș de Meredith Wild, Editura Trei, Colectia Eroscop – recenzie

Aventurile unei fete de la oraș 

(Misadventures of a City Girl)

Meredith Wild și Chelle Bliss

Editura Trei

Colectia Eroscop

Traducere: Iulia Demeroschi

192 pagini

ROMAN DIN SERIA MISADVENTURES
  • Seria Misadventures

1. Misadventures of a Virgin – 2017
2. Aventurile unei fete de la oraș – Editura Trei – Misadventures of a City Girl – 2017 – împreună cu Chelle Bliss
3. Misadventures of the First Daughter – 2017 – împreună cu Mia Michelle
4. Aventurile unei soții cuminți – Misadventures of a Good Wife – 2017 – împreună cu Helen Hardtprezentare
5. Misadventures of a Master – 2018
Proaspăt divorțată de unul dintre potentații de la Hollywood, Madison Atwood are nevoie de o escapadă. Cu reporterii de senzațional pe urmele ei, Madison evadează într-o stațiune izolată din nordul Californiei.
Luke Dawson trăiește retras. Când dă peste o femeie frumoasă care se scaldă în râul de pe proprietatea lui, nu se poate abține să n-o privească. Ea îi atrage atenția, dar e o fată de la oraș – o capcană superbă, care-i tulbură liniștea.
Madison vrea să se simtă din nou dorită, iar lui Luke îi lipsește atingerea unei femei. Atracția este mare, dar ei sunt foarte diferiți. Poate oare Luke să se despartă de singura femeie care l-a făcut să aibă din nou sentimente? Și poate oare Madison să-l lase în urmă pe bărbatul care a dat un nou sens vieții sale?
„În ochi i se citește o poftă nestăvilită, în timp ce-mi șoptește numele. Își trece palmele bătătorite peste pielea mea, arzându-mi carnea. Nu sunt capabilă să-mi controlez vocea, iar gemetele mele cresc în intensitate la fiecare mișcare de-a lui.”
Meredith Wild este o autoare de bestselleruri romance New York Times și USA Today. Alături de celebra serie Hacker, a scris seriile de mare succes Bridge și Misadventures.
Locuiește pe coasta Floridei, împreună cu soțul și cei trei copii. Spune despre sine că este dependentă de tehnologie, că-i place whisky-ul și e o romantică incurabilă.
Când nu trăiește în lumea imaginară a personajelor sale, poate fi găsită pe www.facebook.com/ meredithwild. Află mai multe despre proiectele la care lucrează pe www.meredithwild.com.
De aceeași autoare, la Editura Trei au apărut volumele din Seria Hacker: Legătură fragilă, Pasiune amețitoare, Atracție fatală, Întâlnire periculoasă și Iubire triumfătoare, precum și romanul Aventurile unei soții cuminți, din seria Misadventures.
Chelle Bliss a publicat peste 25 de cărți, incluse pe listele de bestseller USA Today și Wall Street Journal.

Cartea își merită cu prisosință locul în Colecția Eroscop, datorită scenelor de dragoste  foarte descriptive, motiv pentru care nu este recomandată pudicilor sau celor cărora nu le plac romane de acest gen.

Mulțumim Libris pentru exemplarul oferit pentru recenzie!
Aventurile unei fete de la oraș de Meredith Wild, Chelle Bliss este o carte deosebit de romantică, cu multe momente fierbinți, care îți demonstrează că o iubire adevărată poate lua naștere în cele mai neobișnuite circumstanțe.
Cartea este scrisă la persoana întâi, alternând capitolele din perspectiva celor două personaje principale, Luke și Madison.
Luke Dawson este un personaj remarcabil. Înalt de peste 2 metri, având o sută treisprezece kilograme, plin de mușchi, cu părul lung și o barbă deasă, Luke pare de-a dreptul periculos, dovedindu-se însă capabil de o neașteptată tandrețe, bunătate și blândețe. Este impresionant momentul în care, amenințat de o femelă coiot, face toate eforturile să-i cruțe viața, realizând că aceasta atacase doar pentru a-și apăra puii…
Cândva, Luke fusese un tânăr entuziast și idealist care spera să-și îndeplinească eternul vis american – o familie numeroasă și fericită, o casă primitoare și plină de căldură și să conducă o camionetă încăpătoare.
Toate iluziile lui fuseseră spulberate de doisprezece ani petrecuți în cadrul forțelor SEAL, îndeplinind tot felul de misiuni riscante, care îi declanșaseră ulterior un sindrom posttraumatic. Când soția lui i-a cerut sec divorțul, chiar înainte de ultima lui misiune de dinainte de eliberare, ultima ancoră care-l mai lega de civilizație s-a dus, iar Luke s-a izolat de lume într-o cabană aflată pe un vârf de munte, ce-i fusese lăsată moștenire de bunicul lui împreună cu o suprafață întinsă de teren de jur împrejur.
De cinci ani de zile, Luke se mulțumise cu un trai extrem de simplu, evitând pe cât posibil orice contact cu alte persoane.
Madison era o fată de la oraș până în măduva oaselor, fiind o cosmeticiană foarte apreciată, plăcându-i gălăgia din jur și socializarea cu alte persoane. Bună și exuberantă, se căsătorise cu primul și singurul ei iubit încă din liceu, Jeremy, susținându-l necondiționat cât timp acesta își construise o carieră ca actor. Drept ”răsplată”, după ce ajunsese celebru, Jeremy o înșelase pe toate drumurile. Iar ca umilința să fie deplină, Madison aflase acest lucru în timpul unui show televizat.
După un divorț dureros și respectul de sine făcut zdrențe, Madison a decis să se reculeagă într-un spa de la munte, care promitea să-i ofere liniștea necesară pentru a-și aduna gândurile și a decide ce să facă în continuare cu viața ei.
Încă de la prima întâlnire, memorabilă și cu totul neobișnuită, dintre Luke și Madison, ambii se simt irezistibil atrași de celălalt. Dorința pătimașă pe care o vede în ochii lui Luke acționează ca un balsam pentru orgoliul sfâșiat al lui Maddison. În scurt timp, cei doi se întâlnesc din nou când Madison, hoinărind pe munte, ajunge din întâmplare la cabana lui Luke. Deși Madison îl imploră practic să facă dragoste cu ea, Luke nu o face să se simtă nici ieftină, nici vulgară, tratând-o ca pe ceva extrem de prețios și înconjurând-o cu multă tandrețe. Deși rănit și furios pentru că ea îl făcuse să se simtă un om de nimic, părăsindu-l pe furiș fără niciun cuvânt, Luke nu se răzbună când o găsește, la scurt timp după aceea, cu glezna scrântită, în imposibilitatea de a se deplasa. Cu multă grijă și blândețe, Luke o cară în brațe înapoi la cabana lui, întrucât furtuna care se apropia cu pași repezi făcea imposibilă călătoria pâna la spa-ul unde era ea cazată.
Deși relația dintre cei doi începuse bazată exclusiv pe atracția fizică, în curând fiecare va recunoaște în celălalt un suflet pereche, deschizându-și sufletul și povestind lucruri pe care nu le mai spusese nimănui până atunci. Încrederea fiecăruia este răsplătită din plin, celălalt simțind instinctiv cum să-l încurajeze.
”Palmele ei îmi ard fața.
– Ce am făcut în trecut nu definește pentru totdeauna cine suntem.
Mă întreb dacă vorbește din propria experiență.
– Suntem ca niște ape curgătoare, frumosule. Ne mișcăm prin viață, atingând diverse puncte și modificând peisajul din jurul nostru. Dar, în inima noastră, suntem la fel. Suntem apă, noroi și pietre. Indiferent ce s-ar întâmpla, asta nu se schimbă. Nu contează dacă e inundație sau dacă sistemul nostru este poluat, rămânem aceiași.”
Deși relația lor este deosebit de intensă și pasională, părea că nu are șanse să reziste după vacanța lui Madison. El dorea liniște și solitudine, ea iubea zgomotele orașului și îi plăcea interacțiunea cu alți oameni; el se învățase să facă totul pe îndelete, ea se repezea cu capul înainte când dorea ceva.
”Mă mândresc cu răbdarea mea. Viața e prea prețioasă ca s-o trăiești în grabă. Anii pot zbura, fără să aibă nicio importanță. O experiență care merită trăită este cea trăită pe deplin. Nu-mi doresc să dispară… nici momentul, și nici ea.
Nimic din timpul petrecut cu Madison nu mă face să cred că ea simte la fel. Ea se grăbește mereu. Se aruncă cu capul înainte în situații negândite. De la felul în care a intrat în cabană săptămâna trecută până la modul în care s-a răstit la chelneriță, acum o oră. E toată pasiune și deloc rațiune.”
Totul se complică și mai tare când Jeremy, fostul soț al lui Madison, își face apariția în peisaj.
Știind că Meredith Wild este o romantică incurabilă, am fost convinsă încă de la începutul cărții că cei doi vor reuși să găsească o cale pentru a rămâne împreună, iar autoarea nu m-a dezamăgit deloc, convingându-mă pe deplin de tăria sentimentelor celor doi.
Luke și Madison, îndrăgostiți nebunește unul de celălalt, au făcut fiecare pași în întâmpinarea celuilalt, reușind să se întâlnească undeva pe la jumătate, găsind compromisul perfect care să asigure fiecăruia dintre ei spațiul de care avea nevoie.
”Zâmbesc, cu buzele lipite de ale lui Luke. Știu, acum mai mult ca niciodată, că mi-am găsit fericirea alături de acest bărbat și că nu-l voi lăsa niciodată să plece…”

O carte romantică, sensibilă și pasională, care te face să crezi în magia dragostei, suflete pereche și puterea destinului!

Cartea Aventurile unei fete de la oraș de Meredith Wild, Chelle Bliss poate fi comandată pe libris.ro

Recenzii și prezentări cărți Meredith Wild

Listă cărți apărute în Colecția Eroscop ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți Colecția Eroscop

Top 10 cărți romantic-erotice contemporane

Top 10 cărți romantic-erotice historical

Top 10 cărți romantic-erotice cu limbaj murdar

Top 10 cărți romantic-erotice amuzante

 

27 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *