Delicatese Literare
Prezentari carti

Aventurile unui Don Juan de Lorraine Heath, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Aventurile unui Don Juan

Lorraine Heath

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

  1. Cum să-ți recucerești soțul (Passions of a Wicked Earl – 2010) – prezentare
  2. Aventurile unui Don Juan (Pleasures of a Notorious Gentleman – 2010)
  3. O datorie de onoare (Waking Up With the Duke) – 2011 – prezentare 

Stephen Lyons, al doilea fiu al contelui de Westcliffe, are reputația unui maestru în arta seducției, fiind considerat oaia neagră a familiei. Când escapadele lui amoroase încep să atragă scandal după scandal, se hotărăște să intre în armată, ca să-și spele păcatele. Pe câmpul de luptă dovedește un curaj deosebit și este promovat maior, dar totul se termină când este grav rănit. Întors acasă pentru recuperare, descoperă că nu își amintește ultimii doi ani din viață… și nici pe tânăra frumoasă cu un copil în brațe care pretinde că i-a fost iubită.
Mercy Dawson riscă totul pentru a-l proteja pe fiul lui Stephen, de care s-a îndrăgostit nebunește în perioada în care a lucrat ca infirmieră pe câmpul de luptă, și pretinde că este mama copilului acestuia. Când Stephen Lyons o cere de soție, simțindu-se vinovat că i-a distrus reputația, deși nu își amintește nimic despre ea, Mercy acceptă, fiind hotărâtă să-l facă să o dorească doar pe ea și pe nimeni alta.

Dar Mercy trăiește cu teama că ceea ce a început ca o minciună nevinovată i-ar putea distruge visurile și dragostea ce s-a înfiripat între ei dacă Stephen va afla scandalosul adevăr…

”Voia ca el să o îmbrăţișeze, să o sărute. Își dorea îmbrăţișarea lui, apropierea de trupul său. Venise acolo fără gânduri de măritiș, nu se așteptase să se căsătorească, în ciuda cerinţelor tatălui ei, dar deodată simţi că își dorea să se întâmple asta cu o disperare care o ului. Își dorea pe cineva în viaţa ei mai mult decât prezenţa lui John. Îl dorea pe acest bărbat.”

„Degetele lui își găsiră calea spre părul ei, iar ea era fericită că îl desfăcuse mai devreme, îl eliberase.
Simţi cum degetele lui îi pieptănau părul, pe care și-l imagină mai lung, și-l dori mai lung. Pentru el, l-ar fi lăsat din nou să crească până la brâu, chiar mai lung.
Gura lui îi acoperi faţa cu o ploaie de săruturi ușoare, atât de multe încât și-ar fi dorit să le poată număra, deoarece bănuia că îi săruta fiecare pistrui. Dar cum îi vedea în întuneric? Poate că le memorase poziţia. Poate chiar făcuse asta.”

„Pasiunea ardea mai tare decât o flacără.
Îl adora pe bărbatul acela, voia să îi ofere totul. Inima ei, trupul
și sufletul ei. Era lumina ei într-o lume întunecată. Fusese cavalerul ei. Războiul scosese la lumină ce era mai bun, dar și ce era mai rău dintr-un bărbat.”

Veți citi întreaga poveste în romanul AVENTURILE UNUI DON JUAN de Lorraine Heath – apariție sâmbătă 11.08.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărți Romantice

Lorraine Heath a avut dintotdeauna o slăbiciune pentru poveștile de dragoste emoționante. Fără îndoială, acest lucru i s-a tras pentru că a crescut urmărind filme cu mama ei și a fost învățată că cele mai bune filme te vor emoționa până la lacrimi.

Ea este fiica unei frumuseți britanice (mama ei a câștigat al doilea loc într-un concurs de frumusețe sponsorizat de Max Factor®, în timpul căruia a primit un sărut de la Caesar Romero – Joker din seria originală Batman TV) și un texan care a staționat la Bovingdon în timp ce servea în forțele aeriene.

Lorraine s-a născut în Watford, Hertfordshire, Anglia, dar după scurt timp s-a mutat în Texas. Natura ei „duală” a făcut-o să se îndrăgostească de toate lucrurile britanice și texane și se bucură să-și transmită ambele pasiuni prin povestirile ei.

Când și-a obținut diploma de licență în psihologie de la Universitatea din Texas, nu a avut idee că a câștigat o bază care să o ajute să creeze personaje credibile – personaje care sunt adesea descrise ca „oameni reali”, inclusiv de USA Today, Waldenbooks și, cel mai recent, New York Times.

Autoarea a câștigat numeroase premii, fiind de șapte ori finalistă pentru câștigarea prestigiosului premiu RITA, pe care l-a obținut în 1997 pentru Always to Remember.

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *