Delicatese Literare
Prezentari carti

Azi va fi altfel de Maria Semple, Editura Litera, colectia Carte Pentru Toți

Azi va fi altfel

(Today Will Be Different – 2016)

Maria Semple

Editura Litera

Colectia Carte Pentru Toți

An aparitie: 2019
Maria Semple (autoarea romanului „Unde ai dispărut, Bernadette?„) revine cu un nou volum la fel de interesant, comic și inspirațional: „Azi va fi altfel”
Eleanor știe că e o catastrofă. Dar azi, ea va lua lucrurile pas cu pas. Va face duș și își va pune hainele potrivite. Va merge la lecția de poezie și la yoga, după ce îl va fi lăsat la școală pe fiul ei, Timby. Nu va înjura. Va face sex cu soțul ei, Joe. Dar înainte ca Eleanor să-și poată pune planul modest în aplicare, viața o ia prin surprindere.
Azi, se pare, este ziua în care Timby s-a gândit să se prefacă bolnav, ca să stea cu mama lui. Este și ziua în care Joe a decis să spună la birou – dar nu și lui Eleanor – că este în vacanță. Tocmai când se pare că lucrurile nu pot merge mai rău, întâlnirea cu un fost coleg aduce în actualitate o poveste dramatică ce amenința să dezvăluie un secret de familie adânc îngropat.
Azi va fi altfel este o poveste hilară, emoționantă despre reinventare, relația dintre surori și despre cum uneori trebuie să ne confruntăm cu trecutul nostru pentru a începe cu adevărat să trăim.
„Scrierea unui roman comic care să reușească să ne implice emoțional nu e o sarcină ușoară, dar Semple reușește cu brio. Azi va fi altfel este hilar, emoționant și perfect scris, dovada că Semple este unul dintre cei mai buni romancieri comici contemporani ai Americii.” – NPR.org
„Azi va fi altfel” de Maria Semple – disponibil la toate punctele de difuzare a presei din 18 noiembrie 2018, în imprintul Carte Pentru Toți, la prețul special de 19.99 lei.

Cărțile apărute la Editura Litera pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, dol.ro

Recenzii si prezentari carti Editura Litera

Recenzii și prezentări cărți Colecția Carte pentru toți

Spune-ți părerea!