Delicatese Literare
Recenzii

Băiatul din vecini de Vi Keeland, Editura Midnight Books – recenzie

Băiatul din vecini

(All Grown Up – 2019)

Vi Keeland

Editura Midnight Books

An apariție: 2022

Vi Keeland este autoare de bestselleruri #1 din topul New York Times. Cu peste două milioane de exemplare vândute, titlurile sale sunt traduse în peste 20 de limbi.
Locuiește la New York împreună cu soțul și cei trei copii ai lor, trăind fericită alături de cel pe care l-a cunoscut când avea șase ani.
Puteți afla mai multe despre ea la https://www.facebook.com/ groups/ViKeelandFanGroup/ sau pe vikeeland.com.

De aceeași autoare, au apărut la Editura Trei: Indecent, Șeful, Bilete înveninate, Ticălos la patru ace, Mister Moneybags (scrise împreună cu Penelope Ward) și Egomaniac, iar la Bookzone / Midnight Books Rivalii, Invitația, Acea scânteie, Prieteni cu beneficii, Cea mai frumoasă greșeală, Te rog, nu mă iubi, Băiatul din vecini, Interzis, iar împreună cu Penelope Ward A început cu o scrisoare și Bine jucat.

Descoperă o poveste cu totul altfel, care te va face să vezi iubirea diferit! Trăiește fiorii primelor iubiri, datorită cărții „Băiatul din vecini”, de nimeni alta decât regina poveștilor de dragoste fierbinte!

Când prietena ta cea mai bună îți creează un profil pe un site de întâlniri fără voia ta, ce ar putea merge rău?

Pe lângă rușine, stângăcie și atacuri de panică provocate de faptul că ultima dată când ai ieșit la o întâlnire a fost acum 20 de ani, între timp fiind căsătorită cu iubitul din liceu și de vreo doi ani divorțată, cel mai rău lucru pe care îl poți păți este să te îndrăgostești.

Să ți se topească picioarele și să-ți fluture inima-n piept ca o pasăre sălbatică prinsă-n colivie. De ce? Pentru că Ford Donovan, tipul insistent și consecvent de pe Match.com, care m-a făcut să zâmbesc la mesaje ca o adolescentă și să mă imaginez din nou cu un bărbat alături, nu e doar o partidă bună. Nu este doar un bărbat inteligent, frumos, șarmant și de succes. Și nu este doar cu mulți ani mai mic decât mine.

Nu. Nu e doar atât. Inițial nu mi-am putut da seama de unde provine sentimentul acela de familiaritate. Nu-l mai văzusem de prea mult timp ca să realizez că Ford este băiatul din vecini, care a fost babysitter pentru copilul meu!

„Aceasta a fost prima dată când am citit o poveste de dragoste cu diferențe de vârstă, în care o femeie mai în vârstă se îndrăgostește de un tip mai tânăr. Și știi ceva? A fost al naibii de plăcut!!! Amuzant, sexy și convingător.” – EMA

„O poveste deosebit de modernă, cu care rezonezi la nivel profund și incredibil de romantică, de la strălucita povestitoare și creatoare de cuvinte de dragoste Vi Keeland.” – Karla

„O abordare amuzantă și cochetă a romantismului interzis al diferențelor de vârstă, fierbinte, scrisă cu un spirit viu și o cantitate potrivită de dramă. Deși, de obicei, îmi place ca romanele mele să îmi provoace ceva mai multă durere (îmi plac dramele și tragediile), m-am bucurat din plin de natura veselă și romantică a poveștii lui Val și Ford. Chimia lor, împreună cu conflictele unice, au făcut ca această carte să fie o lectură de 5 stele pentru mine.” – Bia

Băiatul din vecini este o carte dulce și romantică, o lectură tocmai potrivită de Valentine’s Day!

Valentina și Ford sunt un cuplu atipic, ea fiind mai în vârstă cu 12 ani, însă Vi Keeland reușește să ne convingă de chimia dintre ei.

Valentina s-a căsătorit foarte tânără cu iubitul ei din liceu, rămânând însărcinată la doar 17 ani. Douăzeci de ani mai târziu, Valentina era deja divorțată de doi ani, iar fiul ei plecase la colegiu. Trădată mișelește de fostul soț, simțind că și-a ratat întreaga tinerețe punându-i pe ceilalți în fața ei, Valentina a decis că a sosit momentul să-și ia revanșa, întocmind o listă cu dorințe de îndeplinit, numind-o ”E rândul meu”. Prima ținta de atins a și bifat-o, reluându-și studiile pe care le abandonase pentru a-și susține soțul și a-și crește copilul, obținând și un job pe care și-l dorea.

Ford Donovan a fost nevoit să se maturizeze forțat, ambii lui părinți murind într-un tragic accident pe când el avea doar 19 ani. Din acel moment, Ford și-a asumat responsabilitatea de a o crește pe sora lui mai mică, preluând și afacerile familiei din domeniul imobiliar. La 25 de ani, Ford adusese afacerea familiei pe noi culmi financiare și o păzea pe sora lui adolescentă cu o mână de fier, având grijă să o ferească de tentații periculoase.

Drumurile lui Ford și Valentina s-au intersectat din întâmplare. Cea mai bună prietenă a Valentinei i-a creat, fără știrea ei, un cont pe un site de întâlniri. Pe același site și-a creat cont și Ford, în scopuri de marketing.

Deși Valentina a fost cucerită de umorul și spontaneitatea lui Ford, în momentul în care a realizat că acesta era mai mic decât ea cu 12 ani, a bătut în retragere, copleșită de prejudecăți.

Însă Ford nu degeaba avusese atâta succes în afaceri! Perseverent și inventiv, Ford a găsit o modalitate de a o convinge pe Valentina să dea o șansă relației lor.

Dacă în prima parte a cărții tonul este jucăuș și relaxat, cu multe replici spumoase, în a doua parte accentul se schimbă, avem parte de multe scene fierbinți, dar și momente emoționante.

 Un secret din trecut, care iese la iveală complet neașteptat, tinde să-i dea complet viața peste cap lui Ford, amenințând să distrugă pentru totdeauna și relația lui cu Valentina.

Vă las plăcerea să descopeiți singuri în carte despre ce este vorba și care va fi deznodământul acestei frumoase și captivante povești de dragoste, pe care o recomand cu mult drag tuturor romanticilor!

Cartea Băiatul din vecini de Vi Keeland poate fi comandată pe bookzone.ro

Puteți achiziționa pachetul Băiatul din vecini + Interzis la un preț special

Cărțile autoarei Vi Keeland pot fi comandate pe bookzone.rolibrex.roelefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Vi Keeland

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți cu umor

Recenzii și prezentări cărți Editura Midnight Books

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *