Delicatese Literare
Prezentari carti

Baiatul si misterioasa disparitie de Russell Newell, Editura Corint, Colectia Leda Edge

Băiatul și misterioasa dispariție

Russell Newell

Editura Corint

Colectia Leda Edge

Nr. pagini: 480
An apariție: 2018
Traducător: Carmen Ion
Titlu original: The Boy and What Might Have Been
Genul: thriller
Ziua de Crăciun, 1977. Băiețelul unui om de afaceri de succes dispare. Astfel începe călătoria lui Gus Delaney de a încerca să-i găsească fiul și să afle ce s-a întâmplat. A fost răpit? Mai trăiește? Este fosta soție implicată?
Când polițiștii încep să-l considere pe Gus suspect, acesta pierde tot și se prăbușește de pe culmile succesului – acolo unde toată lumea îl idolatriza – în propriul iad pe pământ, abandonat și singur.
Între timp, băiatul sau, Jack, este luat de niște oameni ciudați și dus într-un loc năucitor. I se spune că a fost ales și trebuie să uite tot ceea ce a trăit până în acel moment. Izolat de lumea pe care o cunoștea, Jack învață să nu-i mai amintească de tatăl despre care crede că nu îl caută, până ce sentimente neobișnuite și interzise, alături de revelația unui secret întunecat, îl fac să se îndoiască de toate lucrurile în care crezuse cândva.
Ritmul alert al povestirii o face să fie palpitantă […], iar ancheta poliției în cazul copilului dispărut – desfășurată fără ajutorul tehnologiei moderne – pare autentică în fiecare detaliu. Un thriller de primă clasă, în stilul lui Joseph Finder.” – Kirkus Reviews
Un roman superb scris. O lectură captivantă de la început până la sfârșit.” – IndieReader

Cartea poate fi comandata de pe libris.ro, site-ul Editurii Corint, elefant.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *