Delicatese Literare
Prezentari carti

Bărbații frumoși aduc necazuri, de Linda Howard, Editura Miron

Bărbații frumoși aduc necazuri

(Troublemaker – 2016)

Linda Howard

Editura Miron

Nr. pagini: 308

Traducerea: Cornelia Cernetchi

  1. Bărbații frumoși aduc necazuri – Editura MironTroublemaker – 2016
  2. Dragostea învinge obstacole – Editura Miron – The Woman Left Behind– 2018 – prezentare

Un roman de acţiune, cu ritm alert, o poveste romantică în stilul inconfundabil al Lindei Howard.

Pentru Morgan Yancy, liderul unei echipe paramilitare de operaţiuni speciale în cadrul CIA, slujba este întotdeauna pe primul loc. Totuşi, cînd este surprins într-o ambuscadă şi aproape că moare împuşcat, superiorul lui se hotărăşte să afle cine a pus la cale urmărirea şi lichidarea membrilor echipei sale de elită – dar mai ales de ce. Foarte mare este îngrijorarea că duşmanul lui necunoscut va lovi din nou, aşa că Morgan este trimis într-un loc izolat, unde va trebui să rămînă vigilent şi i se spune să-şi protejeze anonimatul. Ajuns în casa femeii speciale, care-i oferă adăpost, se vede obligat să o apere, în timp ce o ameninţare îl pîndeşte din umbră. Aceasta se dovedeşte cea mai periculoasă misiune a lui de pînă acum, fiindcă este forțat să acţioneze şi să rămînă neobservat.

Angajată cu jumătate de normă ca şefă a poliţiei într-un orăşel montan din Virginia de Vest, Isabeau „Bo” Maran, poate spune că şi-a făurit viaţa pe care o doreşte. Are prieteni, un câine şi ceva bani economisiţi la bancă. Într-o zi Morgan Yancy apare la uşa ei. Bo nu are nevoie de un bărbat misterios în viaţa ei – mai ales unul seducător, secretos şi aducător de necazuri, cum este Morgan. Cu cât amîndoi opun rezistenţă atracţiei fierbinţi pe care o simt unul faţă de celălalt, cu atît Morgan şi Bo devin mai apropiaţi; cu toate că ea ştie că el ascunde ceva. Descoperirea adevărului o poate costa pe Bo mai mult decît este dispusă să plătească.

Cărțile autoarei Linda Howard pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, emag.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro

Listă cărți Linda Howard

Recenzii și prezentări cărți Linda Howard

Recenzii și prezentări cărți romantic suspans

Spune-ți părerea!