Delicatese Literare
Prezentari carti

Bărbatul visurilor mele – seria Sherring Cross de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Bărbatul visurilor mele 

(Man of My Dreams – 1992)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Bărbatul visurilor mele (Man of My Dreams – 1992) 
  2. Iubește-mă o veșnicie (Love Me Forever – 1995) – prezentare 
  3. Pe urmele iubirii (The Pursuit– 2002) – prezentare 
Extrem de voluntară și considerată cea mai frumoasă tânără din ținut, Megan Penworthy a pus ochii pe Ambrose St. James, duce de Wrothston, un bărbat pe care nu l-a întâlnit niciodată, dar cu care este decisă să se mărite. Motivul este cât se poate de copilăresc: vrea să aibă șansa să-și ia astfel revanșa în fața nesuferitei contese de Wedgwood, care nu a ratat nici o ocazie să o umilească. Astfelcă pentru Megan nici un alt pețitor nu e potrivit, mai ales un crescător de cai – fie el și incredibil de chipeș – cum este Devlin Jefferys.
Pretinzând că este doar un bărbat de origine umilă pentru a scăpa de o confruntare potențial fatală, Sir Ambrose este captivat de roșcata îndrăzneață, pornită la vânătoare de duci. Faptul că el este ținta nu îl încântă însă atât de tare, dezamăgit fiind că Megan este la fel ca toate celelalte tinere dornice doar de titluri. Fără să își dezvăluie adevărata identitate, el jură să o seducă și să o îmblânzească, dejucându-i astfel planurile de a se mărita cu bărbatul visurilor ei. Însă jocul acesta are reguli imprevizibile, și notoriul crai descoperă că micuța intrigantă este de fapt singura femeie pe care și-o dorește alături pentru totdeauna.
„Megan nici nu apucă să ţipe sau să strige. El o întoarse spre el, o apucă strâns și o sărută.
În primele momente, ea simţi doar șoc. Apoi teamă, amintindu-și ceea ce tocmai îi spusese. O ridicase în aer, picioarele nu-i atingeau pământul, și o prinsese de coadă ca să nu își poată mișca deloc capul, ca să nu se poată desprinde din sărut. Trupul îi era strivit de al lui, deși făcea eforturi să îl îndepărteze, să îl împingă, să-l lovească peste
umeri și peste braţe. Nu și peste piept, pentru că era prea strâns lipită de el.”
„El era scandalos… dar atât de frumos, ca o operă de artă. De-ar fi fost o statuie, l-ar fi admirat ore în șir. Numai că era cât se poate de real, de îndrăzneţ, de provocator, iar Megan știu instinctiv că se juca cu focul de fiecare dată când se afla în apropierea lui.”
„Senzaţiile ameţitoare pe care i le provocaseră mereu săruturile lui reveniră, mult mai intense după o absenţă atât de îndelungată.
Megan uită de planurile pe care le urzise, uită că trebuie să fie necăjită și de neconsolat. Grijile dispărură ca prin farmec. Nu mai putea gândi, nu mai putea vedea, nu mai auzea decât incredibila simfonie a simţurilor.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul BĂRBATUL VISURILOR MELE de Johanna Lindsey – disponibil de sâmbătă 10.11.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice
Johanna Lindsey a scris prima sa carte „Mireasa prizonieră” în 1977 , ca „un capriciu”, iar cartea a fost un succes.
Cu peste 60 de milioane de exemplare din cărțile sale vândute în întreaga lume, traducerile aparând în 12 limbi, Johanna Lindsey este una dintre cele mai cunoscute autoare historical-romance.
Cărțile lui Johanna acoperă diferitele epoci ale istoriei, inclusiv Evul Mediu, „Vechiul Vest” american și perioada Regency din Anglia-Scoția. Ea a scris chiar și câteva romance sci-fi.

Listă cărți Johanna Lindsey

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2018

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *