Delicatese Literare
Prezentari carti

Baronul de Joanna Shupe, Editura Litera / Alma, Colectia Iubiri de poveste

BARONUL (Baron)

Joanna Shupe

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Volumul al doilea al seriei „Clubul Knickerbocker”:

     0.5 Tycoon – 2016

1. Magnatul – Editura Litera (Magnate – 2016) – prezentare
2. Baronul – Editura Litera (Baron – 2016)
3. Mogulul (Mogul – 2017) – prezentare
El, un baron al căilor ferate care își dorește o carieră politică. Ea un mediu, chipurile, care îi înșală pe creduli. Fiecare are nevoie de celălalt, iar dragostea are propriile ei reguli.
Născut într-una dintre cele mai respectate familii din New York, William Sloane este un baron al căilor ferate care are toți prietenii potriviți în toate locurile potrivite. Dar indiferent de cât succes are, întotdeauna își dorește mai mult. Avându-și locul asigurat în rândul celor mai selecte grupuri ale societății, el își îndreaptă acum atenția spre o carieră politică, dorind să candideze pentru postul de viceguvernator. Nimic nu-l poate distrage de la următorul său scop – cu excepția, poate, a unei încântătoare escroace a cărei apariție în viața lui îl ia cu totul prin surprindere.
Ava Jones supraviețuiește cu greu de la o zi la alta și face tot ce poate pentru a avea grijă atât de ea, cât și de sora și de frații ei mai mici. Cu pseudonimul Madame Zolikoff, un mediu, chipurile, de origine rusă, ea îi înșală pe creduli încercând să-i convingă că poate să comunice cu lumea spiritelor, ghicind în palmă sau în frunze de ceai. Dar personajul pe care l-a construit cu migală este aproape distrus când Will Sloane intră în viața ei și îi deconspiră ultima escrocherie. Ava este sigură că îl poate vrăji pe chipeșul milionar, astfel încât să-i păstreze secretul și să se folosească de talentele ei pentru campania electorală… asta doar dacă nu cumva el este cel care a reușit deja să o vrăjească.
„Nu voia să-l sărute pe Will Sloane. Totul era prea controlat, prea decent la el. Probabil că nu trăise niciodată o pasiune adevărată. Nu-și putea imagina părul lui ciufulit de degetele unei femei sau hainele șifonate de nerăbdarea unei partenere.”
„În momentul în care buzele lor se atinseră, gura lui deveni viguroasă și flămândă, buzele modelându-se după ale ei, iar mâinile lui îi prinseră bărbia. Îl crezuse ea rece? Cât de mult greșise. Se aprinse focul între ei, buzele lui ferme și înflăcărate erau lipite de ale ei, în vreme ce sărutul devenea tot mai arzător.”
„Mintea ei știa că nu aveau un viitor împreună, dar inima ei… Inima ei stupidă avea propriile idei. În adâncul sufletului, își dorea totul împreună cu acest bărbat. Iubirea lui. Viaţa lui. Viitorul lui.”
Vom citi întreaga poveste în BARONUL de Johanna Shupe, volumul al doilea al seriei „Clubul Knickerbocker”. De sâmbătă, 23.09.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Joanna Shupe

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *