Delicatese Literare
Prezentari carti

Biblia burlacilor de Mia Marlowe, seria Casa Lovell, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Biblia burlacilor

(Lord Bredon and the Bachelor’s Bible – 2019)

Mia Marlowe

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Al doilea volum al Seriei Casa Lovell

  1. Unicul domn Sinclair (The Singular Mr. Sinclair – 2018) – prezentare
  2. Biblia burlacilor (Lord Bredon and the Bachelor’s Bible – 2019)
Edward Lovell, proaspăt devenit conte, poartă pe umeri o responsabilitate importantă: să readucă posesiunile familiei la grandoarea de altădată. Iar pentru acest lucru nu are nevoie doar de o soție – ci de una bogată. Mulțumită Bibliei burlacilor, broșura scandaloasă care enumeră toate debutantele și averile lor, Edward are deja în minte o anumită domnișoară. Tot ce trebuie acum să facă este să oconvingă pe femeia căreia i-a fost încredințată sarcina de a-i găsi tinerei un soț potrivit de faptul că el este acel bărbat.
Dar există și o complicație: femeia respectivă este nimeni alta decât sigura pe care Edward a iubit-o cu adevărat vreodată – și pe care a părăsit-o în mod nesăbuit în tinerețe.
Iar acum, Lady Anne Howard, tânără văduvă, este mai frumoasă ca niciodată…
Anne nu mai are de gând să își lase sufletul călcat în picioare pentru a doua oară, căci, cu ani în urmă, Edward, bărbatul pe care îl adora, i-a distrus toate visurile pentru un viitor fericit. Acum același Edward intenționează să se însoare cu tânăra pe care Anne trebuie s-o protejeze de pețitori lipsiți de scrupule.
Însă cine o va proteja pe Anne de contele care încă are inima ei?
Citate:
„Ea zâmbi și veni în braţele lui, topindu-se în el. Chiar dacă ea fusese cea care dansase, pielea lui era acoperită cu un strat fin de sudoare. Se îmbibase cu mirosul grădinii. Mirosea a mosc, a pământ și a ierburi ce creșteau sau poate că ea mirosea așa. Era greu de zis unde începea unul și se termina celălalt.
Edward îi găsi gura și îi răpi respiraţia sărutând-o cu disperare. Sufletul ei se eliberă și îi zbură din corp să se contopească cu al lui. Erau atât de înlănţuiţi, aveau o legătură așa de totală că nu puteai să o tai fără nu le faci rău amândurora.”
„Dorinţa profundă care trăia în locul ei secret începu să palpite.
Era pustie. Goală. Doritoare.
Anne fusese învăţată că e greșit ca femeile să aibă asemenea nevoi, cu atât mai puţin să acţioneze conform lor. Fusese crescută ca o lady, educată strict în privinţa a ceea ce era bine și a ceea ce era rău.
Natura însă îi jucase un renghi.
Era o voluptuoasă în secret. Se desfăta cu toate simţurile, iar Edward Lovell știa cum să le facă să cânte.”
„Sărutul o săgetă prin inimă. Dorinţa era atât de mare încât se temea că o va copleși, însă Edward era acolo ca să nu o lase să se prăbușească.
Încetă să se mai zbată și se lăsă în voia lui.
Avea să-l iubească pe acest bărbat până când vor fi amândoi ţărână, însă la fiecare pas universul conspira să-i ţină departe unul de celălalt.
Când în cele din urmă își dezlipi buzele de ale ei, îi cuprinse creștetul capului în căușul palmei lui și o strânse la piept. Sărutul care începuse aproape ca un atac se sfârșise cu o tandreţe atât de dulce încât o făcea să tânjească.”
Veți citi întreaga poveste în romanul BIBLIA BURLACILOR de Mia Marlowe. De sâmbătă, 02.11.2019 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!