Biblioteca de la miezul nopții de Matt Haig, Editura Nemira

0

Biblioteca de la miezul nopții

(The Midnight Library – 2020)

Matt Haig

Editura Nemira

An apariție: 2020

Nr. pagini: 304

Traducător: Cristina Nan

Matt Haig este autorul mai multor volume de succes, precum Umanii (Nemira, 2016), Cum să oprești timpul (Nemira, 2018), Câteva motive să iubești viața (Nemira, 2018) și Gânduri de pe o planetă nervoasă (Nemira, 2019).
Ca autor de cărți pentru copii și adolescenți, a câștigat Blue Peter Book Award, Smarties Book Prize și a fost de trei ori pe lista scurtă pentru Medalia Carnegie.
În România au mai apărut, la Editura Nemi, volumele pentru copii Un băiat numit Crăciun (2016), Fetița care a salvat Crăciunul (2017) și Eu și Moș Crăciun (2018).
Cărțile lui au fost traduse în peste 40 de limbi.
O singură biblioteca. O infinitate de vieți. Care e cea mai bună?
Undeva, la marginea universului, există o bibliotecă infinită de cărți, iar fiecare poveste din ele provine dintr-o altă realitate. Una spune povestea vieții tale așa cum e, altă spune povestea vieții tale așa cum ar fi fost dacă ai fi luat altă decizie într-un anumit moment.
Toți ne întrebăm mereu cum ar fi putut să fie viețile noastre. Dar dacă am găsi răspunsul într-o bibliotecă?
Atunci când Nora ajunge în această biblioteca, are șansă să îndrepte lucrurile – o viață plină de durere și de regrete. Are ocazia să facă totul altfel și să-și dea seama cum ar putea avea viața perfectă. Dar lucrurile nu sunt tocmai cum si le imaginează ea…
Curând, alegerile pe care le face o pun într-un pericol iminent. Înainte să expire timpul, trebuie să răspundă la o singură întrebare: care e cea mai bună cale de a-ți trăi viața?
Matt Haig e unul dintre cei mai imaginativi scriitori ai epocii noastre. În acest român, povestea emoționantă e plină de învățăminte despre cât de important este să apreciem viață pe care o avem. – The Independent
Fiecare carte de aici, fiecare carte din biblioteca – cu excepția acesteia – reprezintă o versiune a vieții tale. Această biblioteca îți aparține. Se află aici pentru tine. Vezi tu, viața oricui s-ar fi putut sfârși în feluri infinite. Cărțile de pe rafturi sunt viața ta, toate încep din același punct. Din clipa de față. De la miezul nopții. Marți, 28 aprilie. Dar aceste posibilități de la miezul nopții nu sunt identice. Unele se aseamănă, dar altele sunt complet diferite.

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 8 octombrie 2020.

Cartea Biblioteca de la miezul nopții de Matt Haig poate fi comandată de pe nemira.rolibris.rocarturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Nemira

About Author

Spune-ți părerea!