Delicatese Literare
Prezentari carti

Bine jucat de Vi Keeland, Penelope Ward – Editura Midnight Books

Bine jucat

(Well Played – 2021)

Vi Keeland, Penelope Ward

Editura Midnight Books

An apariție: 2023

Vi Keeland este autoare de bestselleruri #1 din topul New York Times. Cu peste două milioane de exemplare vândute, titlurile sale sunt traduse în peste 20 de limbi.
Locuiește la New York împreună cu soțul și cei trei copii ai lor, trăind fericită alături de cel pe care l-a cunoscut când avea șase ani.
Puteți afla mai multe despre ea la https://www.facebook.com/ groups/ViKeelandFanGroup/ sau pe vikeeland.com.

De aceeași autoare, au apărut la Editura Trei: Indecent, Șeful, Bilete înveninate, Ticălos la patru ace, Mister Moneybags (scrise împreună cu Penelope Ward) și Egomaniac, iar la Bookzone / Midnight Books Rivalii, Invitația, Acea scânteie, Prieteni cu beneficii, Cea mai frumoasă greșeală, Te rog, nu mă iubi, Băiatul din vecini, Interzis.

Penelope Ward este autoare de bestselleruri #1 din topul Wall Street Journal, precum și din topurile New York Times și USA Today. A crescut în Boston, alături de cei cinci frați mai mari și și-a petrecut primii ani ai carierei ca prezentatoare TV, înainte de a trece la o carieră mai favorabilă familiei. Penelope își petrece timpul liber citind cărți din genul new-adult, bând cafea și petrecând cu prietenii și familia în weekend. Ea este mama unei frumoase fete de 15 ani ce suferă de autism (inspirația pentru personajul Callie din Gemini) și a unui băiat de 13 ani, ambii fiind lumina vieții ei.

Cu mai mult de 1,5 milioane de exemplare vândute din cele peste 20 de romane scrise, a apărut în topul New York Times de douăzeci de ori. Cărțile sale au fost traduse în peste 12 limbi și se vând în librării din întreaga lume.

Povestea o are în prim-plan pe Presley, o mamă singură care se mută în locul în care a copilărit, fiul ei moștenind jumătate din proprietate. Cealaltă jumătate îi aparține lui Levi Miller, un sportiv celebru și antipatic pentru ea, care se întâmplă să fie fratele fostului ei iubit.

În timpul primei reîntâlniri, Presley îl accidentează neintenționat, alegându-se cu opt copci, iar de aici nu durează mult până când încep să apară conflicte legate de ceea ce urma să se întâmple cu proprietatea. Ea visează să readucă The Palm Inn la frumusețea de odinioară și să-l redeschidă ca pensiune, iar el își dorea să-l vândă și să se întoarcă la viața lui. Neajungând la un consens, Levi o provoacă cu un pariu pe care este convins că nu-l va câștiga: dacă ea nu reușește să ocupe toate camerele până la finalul verii, el va vinde pensiunea.

Dincolo de certuri și de lupta pentru putere, cu cât petrec mai mult timp sub același acoperiș, cu atât realizează amândoi că se luptă de fapt cu propriile sentimente, și din inamici se trezesc... îndrăgostiți. Dar fanteziile lor nu au timp să capete contur, pentru că tatăl copilului apare din nou în viața lor și le dă toate planurile peste cap.

”Atât de multe sentimente care te fac să leșini, râsete, și momente fierbinți! Well Played are tot ceea ce iubesc – un duo de scriitori dinamici, personaje după care te topești, farmecul orașului mic și chimie magnetică, ușor interzisă.” – The Romantic Rush Blog

„Ritm rapid, înduioșătoare și fierbinte.” – Read More Sleep Less Blog

„Mi-a plăcut la nebunie această carte! Ok, pe cine păcălesc eu, iubesc toate cărțile pe care le-am citit de la aceste două autoare și le voi reciti de multe ori.” – L.M.

„Această poveste e un mix perfect de momente amuzante, dulci și sexy, care m-au ținut lipită de carte, dar și situații tensionate, care m-au făcut să vreau o pauză, doar pentru că m-am simțit tristă pentru Levi și Preseley.” – Dali

Cartea Bine Jucat de Vi Keeland, Penelope Ward poate fi comandată pe bookzone.ro

Puteți achiziționa pachetul Bine jucat + A început cu o scrisoare la un preț special

Cărțile autoarei Vi Keeland pot fi comandate pe bookzone.rolibrex.roelefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro

Cărțile autoarei Penelope Ward pot fi comandate pe bookzone.roelefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro, librex.rolitera.ro, edituratrei.ro

Recenzii și prezentări cărți Vi Keeland

Recenzii și prezentări cărți Penelope Ward

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți cu umor

Recenzii și prezentări cărți Editura Midnight Books

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *