Delicatese Literare
Prezentari carti

Bluebird de Sharon Cameron, Editura Litera

Bluebird

(Bluebird – 2021)

Sharon Cameron

Editura Litera

Data apariție: ian. 2022

Nr. pagini: 416

Traducerea:   Iulia Dromereschi

ROMAN PUBLICAT ÎN 16 ȚĂRI

Sharon Cameron, apreciata autoare a bestsellerului Lumina din întuneric (apărută în oct. 2020), țese o poveste tensionată și emoționantă, un thriller plin de acțiune și romantism și un tablou deopotrivă înfricoșător și impresionant al nedreptăților terifiante și al secretelor mortale care ies la suprafață în perioada imediat următoare celui de-al Doilea Război Mondial.

În anul 1946, Eva deține cheia unui secret mortal: Proiectul Bluebird, un experiment teribil din lagărelele de concentrare, capabil să răstoarne balanța puterii în lume. Atât americanii, cât și sovieticii vor să pună mâna pe Bluebird, dar Eva n-a plecat din Berlin la New York pentru secrete sau putere, ci ca să facă dreptate.

Sharon Cameron țese o poveste tensionată și emoționantă, un thriller plin de acțiune și romantism și un tablou înfricoșător și impresionant al nedreptăților terifiante și al secretelor mortale care ies la suprafață în perioada imediat următoare celui de-al Doilea Război Mondial.

EVA VREA SĂ SE FACĂ DREPTATE.

INGE VREA DOAR SĂ UITE TRECUTUL.

IAR ANNA ESTE SECRETUL LOR CEL MAI ÎNTUNECAT.

În anul 1946, Eva lasă în urmă ruinele Berlinului în favoarea străzilor din New York, pășind dintr-un război traumatizant și mistuitor în altul, cu mult mai rece, în care puterea e mai importantă decât principiile, iar minciunile sunt mai răspândite decât adevărul. Eva deține cheia unui secret mortal: Proiectul Bluebird, un experiment teribil din lagărelele de concentrare, capabil să răstoarne balanța puterii în lume. Atât americanii, cât și sovieticii vor să pună mâna pe Bluebird, dar nimeni n-ar trebui să aibă acces vreodată la așa ceva. Dar Eva n-a venit în America pentru secrete sau putere. N-a venit nici măcar pentru a-și construi o nouă viață. Singurul motiv pentru care se află aici este să facă dreptate.

„Povestea unei supraviețuiri extraordinare.“ – PUBLISHERS WEEKLY

„O ficțiune istorică importantă, scrisă cu măiestrie.“ – KIRKUS REVIEW

Din 14.01.2021 este disponibil la chioșcurile din toată țara romanul BLUEBIRD de Sharon Cameron, la prețul special de 29,99 lei.

 

Colecțiile Blue Moon – Buzz Books – Moon Light – New Moon – ianuarie 2022

Cărțile Editurii Litera se pot comanda pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, carturesti.ro, dol.rocartepedia.rolibrariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Litera

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *